Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2017-2018

Tema:  Nivell educatiu:  Nom activitat:
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

C.01.10 / SALUT, CONSUM I CIÈNCIA / C.01 Educació per a la salut

Programa "Cuina Saludable, Cuina de Mercat"

STARS
(0 valoracions)
  • Breu descripció de l'activitat

    Aquest programa consta de tres activitats les quals formen part d'un projecte de promoció i educació per a la salut que es va posar en marxa al curs 2013-14, d'elles l'activitat "Cuina saludable, cuina de mercat" és la principal i es duu a terme en el Mercat de Santa Catalina.
    L'objectiu és promoure conductes saludables en relació a l'alimentació, la cuina i l'estil de vida per tal de lluitar contra el sobrepès i l'obesitat, a més de fomentar l'autonomia en la preparació d'aliments per part dels infants i joves, i la igualtat de gènere.
    Mitjançant aquest projecte, es dóna a conèixer el mercat com a actiu de salut de la ciutat, així com la dieta mediterrànea i valors nutricionals necessaris per aconseguir una bona alimentació, així com conèixer els productes locals i de temporada a més de diferents maneres de preparar àpats saludables de manera senzilla.

    Aquest programa és una actuació sinèrgica amb el projecte "L'escola al mercat"  amb la qual cosa els centres que participen en aquell tenen prioritat per participar en el present programa. 

  • Nivells educatius als quals s'adreça

    L'activitat s'adreça a segon cicle d'educació primària, a FPB de cuina i a educació especial

  • Horari i lloc d'encontre

    El lloc de realització en principi serà al Mercat de Santa Catalina. (Plaça Navegació s/n. de Palma).

    Nota important: Les activitatas d'aquest projecte duren aproximadament dues hores cada una exceptuant el taller de cuina que en dura tres. La tècnica de l'Ajuntament contactarà amb el centre educatiu per acordar hora i punt de trobada.

    L'activitat de manipulació d'aliments a la cuina del mercat de Santa Catalina només es duu a terme amb els infants d'educació primària.

    Important: Normalment l'activitat es duu a terme en dijous, encara que per motius d'organització aquest dia pot ser canviat per un altre, inclús de mercat.

  • Preu de l'activitat

    L'activitat és gratuïta i està dirigida per una infermera.

  • Observacions / Condicions

    Es recomana que es faci la inscripció abans del 30 de setembre. S'ha de fer una inscripció per grup i sessió. L'aula té un aforament màxim de 30 persones.

    El nombre màxim d'alumnes per visita és de 30 i el mínim de 15. Un pic feta la inscripció la tècnica responsable de l'activitat contactarà amb el centre educatiu per concretar mercat, punt de trobada i hora

    El professorat es responsabilitzarà del seu grup-classe i prestarà especial atenció a la seva cohesió.

    IMPORTANT: 

    * És important que els cicles formatius de cuina que estiguin interessats, sol·licitin també l'activitat educativa "Mercapalma, rebost de Mallorca", al principi de curs. 

    Per a més informació i confirmació de l'inscripció podeu contactar per correu electrònic (preferentment) a: mmpujadas@a-palma.es (deixant el vostre nom, telèfon i assumpte del qual voleu informació), o bé telefonau a l'Àrea delegada de Sanitat i Consum i demanau per M. Pujadas, al telèfon 971 225 900 ext. 1155