Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2017-2018

Tema:  Nivell educatiu:  Nom activitat:
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

D.02.02 / EDUCACIÓ AMBIENTAL / D.02 Residus

EMAYA: Joanet Recicles i el món dels contenidors
*** Activitat nova ***

STARS
(0 valoracions)
 • Breu descripció de l'activitat

  En Joanet Recicles a través de la imaginació, de la música, de l'expressió corporal, del joc i de l'entreteniment introduirà els infants en el món dels contenidors. Mitjançant balls i cançons animarà els més petits i les més petites a separar correctament els residus en els contenidors de diferents colors que tenim actualment a Palma i presentarà el contenidor de matèria orgànica que s'introduirà properament a la ciutat. 

  Es tracta d'una activitat dissenyada per a educar en la necessitat de REDUIR, REUTILITZAR I RECICLAR que prretén fomentar en els nins i nines un sentiment cívic i de solidaritat mediambiental envers la seva ciutat i el seu entorn.

  Al final de cada activitat es donarà per a cada aula un CD amb les cançons d'en Joanet Recicles i un joc de petits contenidors de tots els colors per a seguir treballant durant la rresta de curs.  A més deixarem per a cada nin i nina un quadern d'activitats sobre reciclatge amb pinturetes. 

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  L'activitat va adreçada a segon cicle d'educació infantil i a primer cicle d'educació primària.

 • Horari i lloc d'encontre

  Ens desplaçam als centres escolars per a realitzar l'activitat. Únicament necessitam disposar d'un espai suficientment ampli per poder desenvolupar l'activitat amb comoditat. 

  L'activitat es realitza de dilluns a divendres amb un màxim de 50 infants, i en un torn de 9 a 10 del matí, si bé l'activitat no ha de començar necessàriament a les 9 h. 

  Un cop realitzada la reserva ens posarem en contacte amb el centre per tal de concretar horari, espai i organització.
   

   

 • Preu de l'activitat

  L'activitat és gratuïta.

   

 • Observacions / Condicions

  Màxim 50 alumnes per sessió.

  Per a qualsevol consulta podeu contactar amb EMAYA l telèfon 971 774 309 o al correu electrònic comunicacio@emaya.es Pàgina web: www.emaya.es. Responasable: Laura Duran. 

  Al Consell de Mallorca al seu programa d'Educació Ambiental trobareu altres activitats sobre residus: http://www.conselldemallorca.net/?id_section=12784&id_class=13170&id_parent=271