Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2017-2018

Tema:  Nivell educatiu:  Nom activitat:
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

C.01.07 / SALUT, CONSUM I CIÈNCIA / C.01 Educació per a la salut

Prevenció d'infeccions de transmissió sexual (ITS) i embarassos no desitjats

STARS
(0 valoracions)
  • Breu descripció de l'activitat

    L'activitat té com a finalitat l'abordatge de la sexualitat d'una manera segura, fomentar l'expressió dels afectes, aprendre a negociar i a posar límits a una relació sexual no segura. Es posarà especial èmfasi en la utilització correcta del preservatiu per evitar el contagi d'infeccions de transmissió sexual (ITS) i prevenir els embarassos no desitjats.

    Aquesta activitat també forma part del projecte d'educació per a la salut "Guanya salut: Cuida't" i del "Programa d'educació per a la salut dirigit a les dones a les etapes de la maduresa". 

    La metodologia emprada es basa en l'aprenentatge significatiu: coneixements, actituds i habilitats. Per tant, els alumnes interactuen tot el temps mitjançant jocs i dinàmiques de grup, al mateix temps que adquireixen uns coneixements nous o reforcen els que ja teniem amb una projecció. Es treballa en perspectiva de gènere.

     

    Nota informativa: El contingut i orientació d'aquesta activitat educativa no té cap vincle amb la publicació: "Fes-ho per tu: evita les malalties de transmissió sexual" publicada recentment per l'Ajuntament de Palma.

     

  • Nivells educatius als quals s'adreça

    L'activitat va adreçada a l'alumnat d'educació secundària, batxillerat, cicles formatius GS i GM, FPBI, educació d'adults, educació especial, educació universitària professorat i públic en general.

  • Horari i lloc d'encontre

    L'activitat es realitza els dimarts de 9.30 a 11.30h. L'aula té un aforament màxim de 30 alumnes i per tant s'ha de fer una reserva per a cada línia o grup de màxim de 30 alumnes. 

    Per motius d'organització pot ser succeptible el canvi de dia. En aquest cas s'avisaria al centre educatiu del canvi.

    El lloc de trobada és l'estàtua del pagès (davant BBVA), en el Mercat de l'Olivar.

    L'activitat es durà a termea l'aula d'usuaris del Mercat de l'Olivar. 

  • Preu de l'activitat

    L'activitat és gratuïta.

  • Observacions / Condicions

    El professor responsable del grup, 15 dies abans de l'activitat confirmada, contactarà amb la tècnica responsable de l'activitat per confirmar el número d'assistents i enviarà un correu electrònic amb les expectatives que espera aconseguir de l'activitat així com si hi ha algún tema en concret que trobi se n'hagi de parlar o aprofundir amb els alumnes durant l'activitat.

    Per facilitar l'accesibilitat a aquesta activitat a alguns barris amb menys recursos de la nostra ciutat, i si el centre educatiu té interés, es pot valorar la possibilitat que l'activitat es faci en el Mercat de Pere Garau, però s'ha de proposar a la tècnica responsable de l'activitat, abans del  30 de setembre, mitjançant correu electrònic i es confirmarà si es pot fer. Es demana que es faci la inscripció abans del 30 de setembre. 

    Els alumnes hauran de dur bolígraf i hauran d' anar acompanyats per 2 mestres, que es faràn càrrec de la cohesió del grup.

    NOTA IMPORTANT: Els centres educatius que sol·licitin adherir-se a algun programa o projecte tendran prioritat sobre els altres a l'hora de triar les dates per fer les activitats.

    Per a més informació i confirmació de l'inscripció, podeu contactar per correu electrònic (preferentment) a: mmpujadas@a-palma.es deixant el vostre nom, telèfon i assumpte del que voleu informació) o bé telefonau a l'Àrea delegada de Sanitat i Consum i demanau per Margalida Pujadas al 971 225 900 (ext: 1155 )