Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2017-2018

Tema:  Nivell educatiu:  Nom activitat:
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

E.06.02 / ART / E.06 Miró Mallorca Fundació

MonMiró

STARS
(0 valoracions)
*Permesa la reserva també a pobles*
 • Breu descripció de l'activitat

  Visita general a Miró Mallorca Fundació per tal d'apropar els alumnes al personatge i a l’obra de Joan Miró. A partir de la visita a les instal·lacions de la Fundació (taller de l’artista, sales d’exposició, jardins...) ens aproximarem a la realitat de Miró, a l’home Miró, a l’artista Miró.

  AVÍS: TANCAMENT TEMPORAL DEL TALLER SERT

  Amb motiu de les tasques de conservació i restauració que es duran a terme al Taller Sert, aquest espai romandrà tancat al públic a partir de dimarts 20 de febrer de 2018 fins a nou avís.
  Cal que tingueu present, per tant, que no es podrà visitar aquesta instal·lació durant l’activitat.
  Disculpau-nos per les molèsties.
   

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  Aquesta activitat s'adreça a educació infantil a partir de 3 anys, educació primària, secundària, batxillerat, formació professional de grau mitjà i superior, PQPI, educació universitària, educació especial, adults, públic en general i associacions.
   

  El nivell de 3 anys només poden realitzar la visita a partir de gener, per a educació infantil, l'activitat durarà una hora.

 • Aportació de l'Ajuntament

  La visita guiada serà realitzada per educadores professionals del Departament d’Educació i Activitats de Miró Mallorca Fundació. Hi ha maletes didàctiques amb material de préstec per a professors i alumnes. Es realitza assessorament i una sessió de treball prèvia adreçada al professorat.

 • Horari i lloc d'encontre

  L'activitat es realitza els dimecres i els divendres en dos torns:
  1r torn, de 10.00 a 11.30 h.
  2n torn, de 12.00 a 13.30 h.

  I dijous en un sol torn de: 10.00 a 11.30 h.

  Amb un màxim de 60 alumnes per torn en dos grups de un màxim de 30 alumnes per grup.

  Lloc d'encontre i realització de la visita: Miró Mallorca Fundació, C/ Saridakis, 29. 07015. Palma

 • Observacions / Condicions

  - El projecte està concebut en tres parts diferents: una primera de preparació a l'aula, una segona de visita a l'exposició i una tercera d'aprofundiment a l'aula, que el professorat podrà realitzar amb el material didàctic ofert per la Fundació.

  - Existeix una maleta educativa en prèstec a disposició del professorat, que es lliurarà a Miró Mallorca Fundació telefonant prèviament al 971 701 420 de 8.30 a 15 h.

  - Consideram important la relació amb el professorat i per aquest motiu teniu la possibilitat de realitzar una sessió prèvia amb l'equip educatiu on es tractaran aspectes concrets de la visita i del material complementari. Per a reservar aquesta opció heu d’escollir dins el Programa d’Activitats Educatives, Bloc N. Formació del Professorat, l’activitat N.03 Preparam la visita a la Miró.

  - Poden assistir simultàniament dos grups classe de 25-30 alumnes (si teniu més de 30 alumnes per classe cal fer dos grups i el torn queda cobert amb aquest grup classe).

  - El nivell de 3 anys d'Educació Infantil només poden realitzar la visita a partir de gener.

  - Cada grup classe ha d´anar acompanyat, com a mínim, d'un professor/a responsable.

  - L'organització de l´activitat es realitza conjuntament entre el professor/a responsable i les educadores de la Fundació.

  - Per a qualsevol consulta, demaneu per l'equip educatiu al telèfon: 971 701 420. Fax: 971 702 102. e-mail: educacio@miromallorca.com. Si voleu més informació de la Fundació, pitjau al següent link: http://www.miromallorca.com