Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2017-2018

Tema:  Nivell educatiu:  Nom activitat:
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

E.07.04 / ART / E.07 ES BALUARD. Museu d'Art Contemporani de Palma

Opina, no et tallis!

STARS
(0 valoracions)
*Permesa la reserva també a pobles*
  • Breu descripció de l'activitat

    Les visites-taller estan pensades per aquells grups que cerquin una major implicació en l'activitat així com un aprofundiment en els temes elegits.

    Amb aquesta activitat els adolescents aprenen des del marc de la cultura visual, a interpretar, valorar i respectar amb esperit crític tant el museu, com l'art contemporani i el món que els envolta.

    L'activitat consta d'una primera part de recorregut dins les sales del museu, en la qual els alumnes observaran i reflesionaran sobre una selecció d'obres de la col·lecció permanent o d'una exposició temporal unides totes elles per una temàtica comuna.  Després d'un temps d'esbarjo i berenar passam a la segona part. Es tracta d'una part pràctica a l'espai de tallers del museu, en la qual els joves realitzaran una activitat plàstica on es treballaran i reforçaran els continguts tractats durante el recorregut. La temàtica de les visites taller canvia al llarg del curs en funció de la programació expositiva del museu. Durant els contactes prèvis amb el professorat s'informa de la dinàmica de l'activitat i la temàtica de la mateixa, així com de la preparació prèvia que s'ha de fer a l'aula amb els alumnes.

  • Nivells educatius als quals s'adreça

    L'activitat s'adreça a educació secundària i batxillerat.

  • Horari i lloc d'encontre

    L'activitat es realitzarà els dimecres i dijous de 10 a 13 hores.

    Lloc d'encontre: Es Baluard Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma, al pati interior. Plaça Porta de Santa Catalina, 10. 07012 Palma. No té barreres arquitectòniques, tothom hi pot accedir. 

  • Preu de l'activitat

    L'activitat és gratuïta.

  • Aportació de l'Ajuntament

    Educador-guia de la visita (2 educadors per a cada grup-classe).

  • Observacions / Condicions

    Màxim 30 alumnes per torn. L'activitat té una durada de tres hores. És important la puntualitat així com respectar la temporalització de l'activitat. Durant la visita es preveu un temps d'esbarjo i berenar als patis del propi museu. Les tres hores són necessàries per poder realitzar l'activitat tal i com s'ha concebut.

    Per dur a terme la visita-taller adequadament, potenciant l'aprenentatge de tots els alumnes l'equip educatiu del museu contactarà amb els mestres abans de l'activitat. És important que es produeix aquest intercanvi d'impresions entre els docents i els educadors del museu per a la bona marxa del taller i l'assoliment dels objectius fixats. Durant aquest contacte previ, l'equip educatiu del museu informarà de la dinàmica de l'activitat, la temàtica i la preparació prèvia que s'ha de fer a l'aula.

    Per a qualsevol consulta contactau amb  Es Baluard. Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma a l'àrea d'educació, al tel. 971 908 201demanant per n'Eva Cifre. Correu electrònic: difusio01@esbaluard.org  Fax: 971 908 203. Si voleu més informació del Museu, pitjau al següent link: www.esbaluard.org