Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2017-2018

Tema:  Nivell educatiu:  Nom activitat:
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

E.07.03 / ART / E.07 ES BALUARD. Museu d'Art Contemporani de Palma

Diverteix-te amb l'art

STARS
(0 valoracions)
*Permesa la reserva també a pobles*
 • Breu descripció de l'activitat

  Les visites-taller estan pensades per aquells grups que cerquin una major implicació en l'activitat així com un aprofundiment en els temes elegits.

  L'activitat consta d'una primera part de recorregut dins les sales del museu, en la qual els infants observaran i reflexionaran sobre una selecció d'obres de la col·leccció permanent o d'una exposició temporal. Després d'un temps d'esbarjo i berenar passam a la segona part; es tracta d'una part pràctica a l'espai de tallers del museu, en la qual els infants realitzaran una activitat plàstica on es treballaran i reforçaran els continguts tractats durant el recorregut. La temàtica de les visites taller canvia al llarg del curs en funció de la programació expositiva del museu. Durant els contactes prèvis amb els mestres s'informa de la dinàmica de l'activitat i la temàtica de la mateixa, així com de la preparació prèvia que s'ha de fer a l'aula amb els alumnes.

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  L'activitat s'adreça a educació primària.

 • Horari i lloc d'encontre

  L'activitat es realitzarà els dimecres i dijous de 10 a 13 hores.

  Lloc d'encontre: Al pati interior del museu Es Baluard Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma. Plaça Porta Santa Catalina, 10. 07012 Palma. No hi ha barreres arquitectòniques, tothom hi pot accedir. 

 • Preu de l'activitat

  L'activitat és gratuïta.

 • Aportació de l'Ajuntament

  Educador - guia de la visita (2 educadors per a cada grup-classe)
   

 • Observacions / Condicions

  Màxim 30 alumnes per torn. L'activitat té una durada de tres hores. És important la puntualitat així com respectar la temporalització de l'activitat. Durant la visita es preveu un temps d'esbarjo i berenar als patis del propi museu. Les tres hores són necessàries per poder realitzar l'activitat tal i com s'ha concebut.

  Per dur a terme la visita-taller adequadament, potenciant l'aprenentatge de tots els alumnes l'equip educatiu del museu contactarà amb els mestres abans de l'activitat. És important que es produeix aquest intercanvi d'impressions entre els docents i els educadors del museu per a la bona marxa de l'activitat i l'assoliment dels objectius fixats. Durant aquest contacte previ, l'equip educatiu del museu informarà de la dinàmica de l'activitat, la temàtica i la preparació prèvia que s'ha de fer a l'aula.


  Per a qualsevol consulta contactau amb  Es Baluard. Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma i l'àrea d'educació, al tel. 971 908 201 demanant per n'Eva Cifre. Correu electrònic: difusio01@esbaluard.org  Fax: 971 908 203. Si voleu més informació del Museu, pitjau al següent link: www.esbaluard.org