Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2017-2018

Tema:  Nivell educatiu:  Nom activitat:
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

C.01.02 / SALUT, CONSUM I CIÈNCIA / C.01 Educació per a la salut

Com ens hem d'alimentar i viure de manera activa a la nostra ciutat?

STARS
(0 valoracions)
  • Breu descripció de l'activitat

    Aquesta activitat forma part dels programes d'educació i promoció de la salut "Cuina saludable, Cuina de mercat" i "Guanya salut: cuida't" que es van posar en marxa el curs 2013-14.

    La infància i l'adolescència són els períodes òptims per dur a terme l'educació nutricional ja que és quan s'adquireixen els hàbits. Aquesta activitat educativa relaciona l'alimentació diària, la rotació alimentària setmanal equilibrada i la importància de practicar activitat física, esmentant els recursos que ofereix la nostra ciutat per mantenir-se actius, a més de recordar alguns hàbits higiènics relacionats amb l'alimentació com rentar-se les mans i les dents.

    S'explica la piràmide de l'alimentació, amb els grups d'aliments que la formen i les fonts de nutrients, així com confeccionar un menú equilibrat. Durant l'activitat es fa una volta pel mercat amb la finalitat de donar-lo a conèixer als infants.

    La metodologia emprada es basa en l'aprenentatge significatiu: es treballen coneixements, actituds i habilitats. Per tant, els alumnes interactuen tot el temps mitjançant jocs i dinàmiques de grup, al mateix temps que adquireixen uns coneixements nous o reforcen els que ja tenien amb una projecció.

     

  • Nivells educatius als quals s'adreça

    L'activitat s'adreça només a 5 anys d'educació infantil,  educació primària, educació secundària, batxillerat, FPB, cicles formatius de grau mitja i superior, educació especial, públic en general i educació d'adults.

  • Horari i lloc d'encontre

    L'activitat es realitza els dimecres de 9:30 a 11:30h. L'aula té un aforament màxim de 30 alumes (i s'ha de fer una reserva per a cada línia o grup de màxim 30 alumes). Per motius d'organització, pot ser succeptible de canvi de dia. En aquest cas, s'avisaria al centre educatiu del canvi.

    El punt trobada amb el grup és l'estàtua del pagès davant BBVA (Mercat de l'Olivar)

    L'activitat tendrà lloc a l'aula de consum del Mercat de l'Olivar situada al 1r pis.

     

  • Preu de l'activitat

    L'activitat és gratuïta i està dirigida per una infermera.

  • Observacions / Condicions

    NOTA IMPORTANT: Els centres educatius que sol.licitin adherir-se a algun programa o projecte tendran prioritat sobre els altres a l'hora de triar les dates per fer les activitats.

    * Respecte al berenar, els participants han de dur de casa el seu berenar i aigua per beure. Des de l'Ajuntament es donarà una peça de fruita. 


    Per a més informació i confirmació de l'inscripció, podeu contactar per correu electrònic (preferentment) a: mmpujadas@a-palma.es deixant el vostre nom, telèfon i asumpte del que voleu informació, o bé telefonau a l'Àrea delegada de Sanitat i Consum i demanau per Margalida Pujadas al 971 225 900 ext: 1155