Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2021-2022

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

K.02.14 / ASSOCIACIONS I ENTITATS / K.02 IGUALTAT

Taller per a adults: Sensibilització i prevenció de l'abús sexual infantil
*** Activitat nova ***

STARS
(0 valoracions)
  • Breu descripció de l'activitat

     

    Mitjançant aquest taller volem apropar-nos a la població adulta en general per donar a conèixer la nostra entitat com un recurs per a la comunitat, i sensibilitzar i conscienciar sobre la problemàtica de l'abús sexual infantil. S'ofereix informació per tal de prevenir, detectar i actuar amb responsabilitat davant d'un càs d'abús. 

    En aquest taller treballam: la conceptualització del maltractament i l'abús sexual a menors, la realitat actual del problema, els indicadors d'abús, la detecció i notificació, com reaccionar i actuar davant d'un cas d'abús sexual infantil, indicant els recursos assistencials existents a Balears, i a més s'informarà sobre els riscs que comporta el seu ús iquines són les mesures de protecció i prevenció.

    El taller té una durada de 3 hores. 

  • Horari i lloc d'encontre

     L'activitat està oberta a associacions i a públic en general. 

  • Observacions / Condicions

    El número màxim de participants és de 40 persones per sessió per tal de garantir la participació activa de tots. L'activitat es realitzarà a cada centre educatiu que estigui interessat en rebre l'activitat.

    Els centres interessats, s'hauríen d'adherir al Pacte Palma contra la violència de gènere a través de la nostra web www.pactepalma.com això vos permetrà establir un llaç amb nosaltres més personal per mitjà del qual tindrem moltes més opcions d'organitzar accions i activitats en relació al tema de violència de gènere pel qual s'han interessat des del moment que volen fer els tallers oferts.

    Activitat disponible del 14 de setembre al 7 de novembre 2020.

    Per a qualsevol consulta podeu contactar amb la Fundació RANA (Red de Ayuda a Niños Abusados) i demanar per Patricia Moliné al tel. 971 724 795 o a l'e-mail: patricia@fundacionrana.org o pàgina web: www.fundacionrana.org.