Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2019-2020

Tema:  Nivell educatiu:  Nom activitat:
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

C.01.02 / SALUT, CONSUM I CIÈNCIA / C.01 Educació per a la salut

Com ens hem d'alimentar i viure de manera activa a la nostra ciutat?

STARS
(0 valoracions)
  • Breu descripció de l'activitat

    ACTIVITAT NO DISPONIBLE

    Aquesta activitat forma part dels programes d'educació i promoció de la salut "Cuina saludable, Cuina de mercat", "Programa d'educació per a la salut dirigit a les dones a les etapes de la maduresa " i "Guanya salut: cuida't" que es van posar en marxa el curs 2013-14.

    La infància i l'adolescència són els períodes òptims per dur a terme l'educació nutricional ja que és quan s'adquireixen els hàbits. Aquesta activitat educativa relaciona l'alimentació diària, la rotació alimentària setmanal equilibrada i la importància de practicar activitat física, esmentant els recursos que ofereix la nostra ciutat per mantenir-se actius, a més de recordar alguns hàbits higiènics relacionats amb l'alimentació com rentar-se les mans i les dents.

    S'expliquen els grups d'aliments i les fonts de nutrients, així com confeccionar un menú equilibrat. Durant l'activitat es fa una volta pel mercat amb la finalitat de donar-lo a conèixer als participants.

    La metodologia emprada es basa en l'aprenentatge significatiu: es treballen coneixements, actituds i habilitats. Per tant, els alumnes interactuen tot el temps mitjançant jocs i dinàmiques de grup, al mateix temps que adquireixen uns coneixements nous o reforcen els que ja tenien amb una projecció.

     

  • Nivells educatius als quals s'adreça

    L'activitat s'adreça només a 5 anys d'educació infantil,  educació primària, educació secundària, batxillerat, FPB, cicles formatius de grau mitja i superior, educació especial i públic en general.

  • Horari i lloc d'encontre

    L'activitat es realitza els dimecres de 9:30 a 11:30h. L'aula té un aforament màxim de 30 alumes (i s'ha de fer una reserva per a cada línia o grup de màxim 30 alumes)

    Per motius d'organització, pot ser canviada de dia. En aquest cas, s'avisaria el centre educatiu del canvi i quan es rebi la sol·licitud i es proposi la data per dur a terme l'activitat.

    El punt trobada amb el grup és l'estàtua del pagès davant BBVA (Mercat de l'Olivar)

    L'activitat tendrà lloc a l'aula de consum del Mercat de l'Olivar situada al 1r pis.

     

  • Preu de l'activitat

    L'activitat és gratuïta i està dirigida per una tècnica de municipal.

  • Observacions / Condicions

    NOTA IMPORTANT: Els centres educatius que sol.licitin adherir-se a algun programa o projecte tendran prioritat sobre els altres a l'hora de triar les dates per fer les activitats.

    * Respecte al berenar, els participants han de dur de casa el seu berenar i aigua per beure. 

    * Aquesta activitat té agenda concertada i sempre que es pugui serà en dimecres. La tècnica responsable de l'activitat contactarà amb la persona responsable del grup sol·licitant per concertar una data. 


    Per a més informació i confirmació de la inscripció, podeu contactar per correu electrònic (preferentment) a: mmpujadas@a-palma.es deixant el vostre nom, telèfon i asumpte del que voleu informació, o bé telefonau al 971 225 900 ext: 1155 (horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 13 a 14 hores).