Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2019-2020

Tema:  Nivell educatiu:  Nom activitat:
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

C.01.19 / SALUT, CONSUM I CIÈNCIA / C.01 Educació per a la salut

Prevenció i control de la legionel·losis als edificis dels col·legis públics d'educació infantil i primària de Palma
*** Activitat nova ***

STARS
(0 valoracions)
  • Breu descripció de l'activitat

    L'activitat té com a objectiu principal la introducció del risc de proliferació de la Legionel·la a les instal·lacions de distribució d'aigua en els col·legis públics d'educació infantil i primària de Palma  i centres d'educació infantil del PMEI i informar sobre les nocions bàsiques per a prevenir l'aparició de plagues als esmentats centres. En relació a la primera temàtica, es farà una breu introducció a l'ecologia del bacteri de legionel·la i les seves vies d'infecció. Després seran revisats els principals elements de risc controlar i el marc normatiu.

    També seran presentades les accions de control amb dues temàtiques dutes a terme per l'Àrea de Sanitat i Consum de l'Ajuntament de Palma i revisades les accions de control a implementar en cada un dels centres educatius. 

    El nombre màxim de participants és de 100 persones per sessió. 

     

  • Nivells educatius als quals s'adreça

    Professorat: directors/directores i caps d'estudis dels col·legis públics d'infantil i primària i coodinadors dels CEI del PMEI.  

  • Horari i lloc d'encontre

    L'activitat es realitzarà presencialment al CEP de Palma: c/ Gregorio Marañon, s/n. 07007, amb una duradació d'unes 2 hores i es pot elegir el dia de l'activitat opttivament el 13 o el 20 de novembre de 2019, d'11,30 a 14,00 hores.

     

  • Aportació de l'Ajuntament

    L'activitat està dirigida pels adjudicataris proveïdors de l'Ajuntament de Palma dels serveis de control de legionel·la als 48 centres d'educació infantil i primària i de la campanya municipal del control de plagues. 

  • Observacions / Condicions

    Per a més informació:

    - Regidoria de Turisme, Sanitat i Consum i Regidoria de Districte Llevant de Palma. Responsable: Roser Mir Ramonell. Telèfon 971 225 931 (ext. 1172). c/e rmi@palma.es Pàgina web:  www.palmademallorca.es/portal/PALMA/contenedor1.jsp

    - Responsable: Pere Morell Ramis. Telèfon 971 438 695 (ext. 65410). c/e pmorell@palma.es Pàgina web:  https://csmpa.palma.cat/portal/PALMA/csmpa/csmpa_principal1.jsp 

    LA RESERVA S'HA DE FER A TRAVÉS DE LA PÀGINA WEB DE PALMA EDUCA.