Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2017-2018

Tema:  Nivell educatiu:  Nom activitat:
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

E.07.02 / ART / E.07 ES BALUARD. Museu d'Art Contemporani de Palma

Es Baluard, un gran racó de ciutat

STARS
(0 valoracions)
*Permesa la reserva també a pobles*
  • Breu descripció de l'activitat

    Una visita de caire general per a un primer apropament al museu, el seu entorn, a la col·lecció i a les exposicions temporals, amb materials i continguts adaptats a cada nivell.

    Amb aquesta activitat per una banda parlarem de la història del baluard de Sant Pere i el nou edifici del museu, i ens endinsarem una mica dins la història de Palma a través de les murades. Per altra, ens aproparem a l'art contemporari a partir de la col·lecció del museu i de les exposicions temporals. Ja que la programació expositiva varia durant el curs escolar; l'equip educatiu del museu especificarà les obres o exposicions que es treballaran unes setmanes abans de la visita.

  • Nivells educatius als quals s'adreça

    L'activitat s'adreça a educació primària, secundària, batxillerat, cicles formatius, programes d'iniciació profesional, educació universitària, adults i educació especial.

  • Horari i lloc d'encontre

    L'activitat es realitzarà  els dimarts i divendres (matí), hi ha dos torns:

    - 1r torn de les 10 a les 11:30 hores

    - 2n torn de les 12 a les 13:30 h, amb un màxim de 60 alumnes a cada torn.

    Lloc d'encontre: Es Baluard Museu d'Art Contemporani de Palma, al pati interior. Plaça Porta de Santa Catalina, 10. 07012 Palma. No té barreres arquitectòniques, tothom hi pot accedir. 

     

  • Preu de l'activitat

    La visita és gratuïta.

  • Aportació de l'Ajuntament

    - Educador - guia de la visita (1 educador/a per grup classe)
    - Maleta didàctica 

  • Observacions / Condicions

     

    Màxim 60 alumnes per torn L'activitat té una durada d'1h 30 min. És important la puntualitat així com respectar la temporalització de l'activitat.
    Per dur a terme la visita adequadament, potenciant l'aprenentatge de tots els alumnes l'equip educatiu del museu contactarà amb els mestres i professors abans de l'activitat per poder preparar una visita adequada als interessos i característiques del grup. És important que es produeix aquest intercanvi d'impresions entre els docents i els educadors del museu per a la bona marxa de la visita i l'assoliment dels objectius fixats.

    Per a qualsevol consulta contactau amb  Es Baluard. Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma i l'àrea d'educació, al tel. 971 908 201 demanant per n'Eva Cifre. Correu electrònic: difusio01@esbaluard.org  Fax: 971 908 203. Si voleu més informació del Museu, pitjau al següent link: www.esbaluard.org