Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2017-2018

Tema:  Nivell educatiu:  Nom activitat:
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

D.02.03 / EDUCACIÓ AMBIENTAL / D.02 Residus

EMAYA: El camió del reciclatge

STARS
(0 valoracions)
  • Breu descripció de l'activitat

    El Camió del Reciclatge es desplaça als centres educatius per tal de recollir residus especials que els nins i nines poden dur de casa seva. En concret, les fraccions que recull el camió són: bombetes i fluorescents, roba i sabates , juguetes, piles, petits electrodomèstiques, càpsules de cafè, envasos de tinta, oli vegetal en botelles tancades, paper i cartó i envasos lleugers. Un monitor acompanya el camió i fa una breu explicació per grup sobre el cicle que seguirà cada residu i la importància del reciclatge d'aquests residus especials.

    És important quehi hagi una tasca prèvia del centre, que haurà d'informar a les famílies de la visita del camió amb el suficient temps d'antelació perquè puguin anar guardant els residus especials que generin a casa a fi de poder deixar-los al camió de la visita.

    Podeu reservar tantes visites del Camió com necessiteu al llarg del curs. El més habitual és que tot el centre participi en l'activitat, però també es pot organitzar per cursos o cicles.

    Un cop feta la sol·licitud de reserva ens posarem amb contact amb el centre per a concretar l'hora de la visita. L'activitat es farà dins el centre educatiu sempre que sigui possible i només es podrà fer a la via pública si es pot garantir la seguretat de l'alumnat. 

    El dia de l'activitat donarem a cada alumne que hi participi una guia de reciclatge d'EMAYA i informació sobre la recollida de residus especials que fa el Camió del Reciclatge a les bariades de Palma. També us farem arribar uns fullets per informar a les famílies. 

  • Nivells educatius als quals s'adreça

    Educació infantil, Educació Primària, Educació Secundària, Batxillerat, Formació Professional, Educació Especial, Educació Universitària, Professorat, Educació d'Adults i Públic en general.

     

  • Horari i lloc d'encontre

    Horari de disponibilitat del camió del reciclatge: 09:30 a 14:30 hores, els dimecres. 

    Desplaçam el camió als centrs educatius. Ens posarem en contacte amb cadascun dels centres per a concretar la ubicació.

    El centre ha de fer-se responsable de facilitar l'accés del camió al centre o de vetllar per la seguretat dels alumnes i de les alumnes si el camió no té accés al centre i s'ha de fer l'activitat al carrer. 

  • Preu de l'activitat

    Visita guiada i gratuïta.

  • Observacions / Condicions

    Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb EMAYA Responsables: Laura Duran o Aarón Belizón al tel. 971 774 309 o correu electrònic comunicacio@emaya.es - Pàgina web: www.emaya.es 

    Al Consell de Mallorca al seu programa d'Educació Ambiental trobareu altres activitats sobre residus: http://www.conselldemallorca.net/?id_section=12784&id_class=13170&id_parent=271