Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2017-2018

Tema:  Nivell educatiu:  Nom activitat:
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

N.03 / FORMACIÓ DEL PROFESSORAT / N FORMACIÓ DEL PROFESSORAT

Preparam la visita a la Miró

STARS
(0 valoracions)
*Permesa la reserva també a pobles*
  • Breu descripció de l'activitat

    L’objectiu d’aquesta sessió informativa és preparar la visita posterior que el professor/a realitzarà amb els seus alumnes a la Fundació Pilar i Joan Miró. Atenent el nivell educatiu i les característiques específiques de l'alumnat, concretarem la proposta didàctica més adient a realitzar amb cada un dels grups escolars. Treballam la motivació, la preparació a l'aula, la visita pròpiament dita i les activitats complementàries a desenvolupar posteriorment al centre. Al llarg de la sessió es recull el material de suport disponible en préstec.

    AVÍS: TANCAMENT TEMPORAL DEL TALLER SERT

    Amb motiu de les tasques de conservació i restauració que es duran a terme al Taller Sert, aquest espai romandrà tancat al públic a partir de dimarts 20 de febrer de 2018 fins a nou avís.
    Cal que tingueu present, per tant, que no es podrà visitar aquesta instal•lació durant l’activitat.
    Disculpau-nos per les molèsties.
     

  • Nivells educatius als quals s'adreça

    Activitat adreçada a la formació del professorat.

  • Aportació entitat

    L’assessorament serà realitzat per educadores professionals del Departament d’Educació i Activitats de la Fundació Pilar i Joan Miró.

  • Horari i lloc d'encontre

    Per concretar l'horari de l'activitat podeu contactar amb la Fundació al telèfon: 971 701 420. Fax: 971 702 102. e-mail: educacio@fpjmiro.org. Fundació Pilar i Joan Miró. c/ Saridakis, 29. 07015 Palma.

    Si no vos és posible assistir a aquesta activitat podeu sol·licitar el material en prèstec telefonant a la Fundació.

  • Observacions / Condicions

    - El projecte està concebut en tres parts diferents: una primera de preparació a l'aula, una segona de visita a l'exposició i una tercera d'aprofundiment a l'aula, que el professorat podrà realitzar amb el material didàctic ofert per la Fundació.

    - Existeix una maleta educativa en prèstec a disposició del professorat, que es lliurarà a la Fundació Pilar i Joan Miró telefonant prèviament al 971 70 14 20 de 8.30 a 15h.

    - L'organització de l´activitat es realitza conjuntament entre el professor/a responsable i les educadores de la Fundació.

    - Per a qualsevol consulta, demaneu per l'equip educatiu al telèfon: 971 701 420. Fax: 971 702 102. e-mail: educacio@miromallorca.com. Si voleu més informació de la Fundació, pitjau al següent link: http://www.miromallorca.com