Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2017-2018

Tema:  Nivell educatiu:  Nom activitat:
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

K.02.08 / ASSOCIACIONS I ENTITATS / K.02 IGUALTAT

Taller per a adults: Sensibilització i prevenció de l'abús sexual infantil
*** Activitat nova ***

STARS
(0 valoracions)
 • Breu descripció de l'activitat

  Mitjançant aquest taller volem apropar-nos a la població adulta en general per donar a conèixer la nostra entitat com un recurs per a la comunitat, i sensibilitzar i conscienciar sobre la problemàtica de l'abús sexual infantil. S'ofereix informació per tal de prevenir, detectar i actuar amb responsabilitat davant d'un càs d'abús. 

  En aquest taller treballam: la conceptualització del maltractament i l'abús sexual a menors, la realitat actual del problema, els indicadors d'abús, la detecció i notificació, com reaccionar i actuar davant d'un cas d'abús sexual infantil, indicant els recursos assistencials existents a Balears, i a més s'informarà sobre els riscs que comporta el seu ús iquines són les mesures de protecció i prevenció.

  El taller té una durada de 3 hores. 

 • Horari i lloc d'encontre

   L'activitat està oberta a associacions i a públic en general. 

 • Observacions / Condicions

   El número màxim de participants és de 40 persones per sessió per tal de garantir la participació activa de tots. L'activitat es realitzarà a cada centre educatiu que estigui interessat en rebre l'activitat.

  Els centres interessats, s'hauríen d'adherir al Pacte Palma contra la violència de gènere a través de la nostra web www.pactepalma.com això vos permetrà establir un llaç amb nosaltres més personal per mitjà del qual tindrem moltes més opcions d'organitzar accions i activitats en relació al tema de violència de gènere pel qual s'han interessat des del moment que volen fer els tallers oferts.

   

  Activitat disponible del 13 de febrer al 22 de juny de 2017.

   

  Per a qualsevol consulta podeu contactar amb la Fundació RANA (Red de Ayuda a Niños Abusados) i demanar per Patricia Moliné al tel. 971 724 795 o a l'e-mail: patricia@fundacionrana.org o pàgina web: www.fundacionrana.org.