Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2021-2022

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

C.01.05 / SALUT, CONSUM I CIÈNCIA / C.01 Alimentació saludable i vida activa

Projecte "Cuina Saludable, Cuina de Mercat"

STARS
(0 valoracions)
 • Breu descripció de l'activitat

  NOTA IMPORTANT. A causa del covid-19, aquest projecte, encara que s’ofereixi, no es podrà dur a terme fins que a la nostra Comunitat Autònoma s’arribi a la nova normalitat.


  Consta de tres activitats, les quals formen part d’un projecte de promoció i educació per a la salut que es va posar en marxa el curs 2013-14; d’aquestes, “Cuina saludable, cuina de mercat” n’és la principal i es du a terme en el mercat de Santa Catalina (per als grups d’educació primària).


  L’objectiu és promoure conductes saludables en relació amb l’alimentació, la cuina i l’estil de vida per a lluitar contra el sobrepès i l’obesitat, a més de fomentar l’autonomia en la preparació d’aliments per part dels infants i els joves, i la igualtat de gènere.


  Mitjançant aquest projecte, es donen a conèixer el mercat com a actiu de salut de la ciutat; la dieta mediterrània i els valors nutricionals necessaris per a aconseguir una bona alimentació, així com els productes locals i de temporada, a més de diferents maneres de preparar àpats saludables de manera senzilla, tenint en compte la higiene bàsica a la cuina de casa.


  En el cas dels infants d’educació primària, per a participar-hi, tindran prioritat els grups que hagin participat a les activitats “L’escola al mercat” i “Com ens hem d’alimentar i viure de manera activa a la nostra ciutat” durant el present curs o a l’anterior, atès que són actuacions sinèrgiques.
   

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  L'activitat s'adreça a segon cicle d'educació primària, a FPB de cuina, CFGM, a educació especial i públic en general.

 • Horari i lloc d'encontre

  Per a concretar amb la tècnica responsable de l’activitat.

 • Preu de l'activitat

  L'activitat és gratuïta i està dirigida per una tècnica municipal.

 • Observacions / Condicions

  Un cop feta la inscripció, la tècnica responsable de l’activitat contactarà amb el centre educatiu per a concretar-hi mercat, punt de trobada i hora.


  S’ha de fer una inscripció per grup i sessió. L’aula té una ocupació màxima (*).


  L’ús de mascareta és obligatori durant l’activitat.


  IMPORTANT. Si hi ha algun participant que pateixi alguna al•lèrgia i/o intolerància, el responsable del grup ha de fer-ho saber a la tècnica que dirigeix l’activitat.


  En el cas dels infants d’educació primària, per a participar en aquest projecte han d’haver participat a “L’escola al mercat” i/o a “Com ens hem d’alimentar i viure de manera activa a la nostra ciutat” en el present curs o a l’anterior, atès que són actuacions sinèrgiques.


  El professorat es responsabilitzarà del seu grup i prestarà especial atenció a la seva cohesió.


  (*) L’ocupació máxima de les aules i altres mesures higièniques contra el covid-19 a l’activitat seran, en tot moment, les recomanades per la Conselleria de Sanitat i Consum.

   

 • Contacte

   Per a més informació i confirmació de la inscripció, podeu contactar per correu electrònic (preferentment) a: Àrea de Sanitat i Consum (Ajuntament de Palma) - Responsable: Margarita Pujadas - Correu electrònicl: margaritamaria.pujadas@palma.cat