Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2019-2020

Tema:  Nivell educatiu:  Nom activitat:
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

D.02.02 / EDUCACIÓ AMBIENTAL / D.02 Residus

EMAYA: Joanet Recicles i el món dels residus

STARS
(0 valoracions)
 • Breu descripció de l'activitat

  En Joanet Recicles a través de la imaginació, de la música, de l'expressió corporal, del joc i de l'entreteniment introduirà els infants en el món dels contenidors. Mitjançant balls i cançons animarà els més petits i les més petites a separar correctament els residus en els contenidors de diferents colors que tenim actualment a Palma i presentarà el contenidor de matèria orgànica que s'introduirà properament a la ciutat. 

  Es tracta d'una activitat dissenyada per a educar en la necessitat de REDUIR, REUTILITZAR I RECICLAR que pretén fomentar en els nins i nines un sentiment cívic i de solidaritat mediambiental envers la seva ciutat i el seu entorn.

  Al final de cada activitat es donarà per a cada aula un joc de petits contenidors de tots els colors per a seguir treballant durant la rresta de curs.  A més deixarem per a cada nin i nina un quadern d'activitats sobre reciclatge amb pinturetes. 

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  L'activitat va adreçada a segon cicle d'educació infantil i a primer d'educació primària.

 • Horari i lloc d'encontre

  Ens desplaçam als centres escolars per a realitzar l'activitat. Únicament necessitam disposar d'un espai suficientment ampli per poder desenvolupar l'activitat amb comoditat. 

  L'activitat no ha de començar necessàriament a les 9 h. Els horaris es poden adaptar a les vostres necessitats. Si necessitau l'activitat en un altre horari, indicau-ho al camp d'observacions i us el confirmarem per correu. 

 • Preu de l'activitat

  L'activitat és gratuïta.

   

 • Observacions / Condicions

  Màxim 50 alumnes per sessió. Es poden fer dues sessions el mateix dia en un centre. Indicau-ho, per favor, al camp d'observacions. 

  Un cop rebuda la reserva ens posarem en contacte amb els centres per tal de concretar hhorari, espai i organització. 

  Per a qualsevol consulta podeu contactar amb EMAYA l telèfon 971 774 309 o al correu electrònic comunicacio@emaya.es Pàgina web: www.emaya.es. Responasable: Laura Duran.