Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2020-2021

Tema:  Nivell educatiu:  Nom activitat:
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

D.02.01 / EDUCACIÓ AMBIENTAL / D.02 Residus

EMAYA: Respectes els colors? Els residus i el reciclatge

STARS
(0 valoracions)
 • Breu descripció de l'activitat

  TAMBÉ S'OFEREIX EN LÍNIA

  Durant la primera part responem a la pregunta de com es gestionen els residus i quin és el seu camí, la seva recollida i el seu reciclatge, posant especial interès en la correcta separació en diferents fraccions. L'alumnat aprèn i integra el conjunt de serveis i tasques que desenvolupa EMAYA a la ciutat de Palma per a poder mantenir-la neta.

  A més, s'hi aprenen quins són els hàbits més sostenibles que poden incorporar al nostre dia a dia. L'activitat es completa amb una segona part, composta d'un joc dinàmic i divertit on els infants aprenen d'una forma entretinguda com separar bé els seus residus. 

  Com a obsequis, s'entrega a l'aula un joc de contenidors petits i un joc de cartes per a poder seguir treballant els continguts durant el curs, un joc de bosses de reciclatge i una bossa reutilitzable. 

   

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  Aquesta activitat s'adreça a tercer, quart, cinquè i sisè d'educació primària i a educació especial.

 • Horari i lloc d'encontre

  Ens desplaçam als centres escolars per a realitzar l'activitat. Únicament necessitam que l'aula on s'hagi de fer la xerrada disposi de projector o de pissarra digital. 

  Els horaris es poden adaptar a les vostres necessitats. Si necessitau l'activitat en un altre horari, indicau-ho al camp d'observacions i us el confirmarem per correu electrònic. 

  Alternativa en línia: els centres educatius que, per les circumstàncies actuals, no puguin realitzar activitats amb personal educatiu extern tindran a la seva disposició l'opció de fer aquesta activitat en línia.  

 • Preu de l'activitat

  L'activitat és gratuïta.

 • Observacions / Condicions

  Aproximadament 35 alumnes per torn.

  Per a qualsevol consulta podeu contactar amb EMAYA, responsables: Laura Duran i Aarón Belizón. Tel. 971 774 309- Correu electrònicl: comunicacio@emaya.es - Pàgina web: www.emaya.es