Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2021-2022

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

C.03.06 / SALUT, CONSUM I CIÈNCIA / C.03 Promoció d'estils de vida saludable

Prevenció d'infeccions de transmissió sexual (ITS) i embarassos no desitjats

STARS
(0 valoracions)
 • Breu descripció de l'activitat

  ACTIVITAT PLENA

   

  L’activitat té com a finalitat l’abordatge de la sexualitat d’una manera segura, fomentar l’expressió dels afectes, aprendre a negociar i a posar límits a una relació sexual no segura. Es posarà especial èmfasi en la utilització correcta del preservatiu per a evitar el contagi d’infeccions de transmissió sexual (ITS) i prevenir els embarassos no desitjats.


  Aquesta activitat també forma part del projecte d’educació per a la salut “Guanya salut: cuida’t” i del Programa d’educació per a la salut dirigit a les dones en les etapes de la maduresa.


  La metodologia emprada es basa en l’aprenentatge significatiu: coneixements, actituds i habilitats. Per tant, els alumnes hi interactuen tot el temps mitjançant jocs i dinàmiques de grup, al mateix temps que adquireixen uns coneixements nous o reforcen els que ja tenien amb una projecció. Es treballa en perspectiva de gènere.


  Nota informativa: el contingut i l’orientació d’aquesta activitat educativa no té cap vincle amb la publicació Fes-ho per tu: evita les malalties de transmissió sexual.

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  L'activitat va adreçada a l'alumnat d'educació secundària, batxillerat, cicles formatius GS i GM, FPBI, educació especial, educació d'adults i públic en general.

   

 • Horari i lloc d'encontre

  Actualment, l’activitat es realitza, preferentment, als centres educatius els dimarts de 9.30 a 11.30 h al mercat de l’Olivar, amb agenda concertada. Enguany també es pot dur a terme al centre educatiu sempre que s’hi puguin seguir les recomanacions higièniques i sanitàries. Un cop que s’arribi a la nova normalitat es durà a terme els dimecres, a l’aula de consum del mercat de l’Olivar, amb agenda concertada.

  El punt trobada amb el grup és l’entrada de la pescateria del mercat de l’Olivar.
   

 • Preu de l'activitat

  L'activitat és gratuïta i està dirigida per una tècnica municipal.

 • Observacions / Condicions

  Actualment, l’activitat es realitza en dimarts de 9.30 a 11.30 h, amb agenda concertada. Enguany també es pot dur a terme al centre educatiu, sempre que s’hi puguin seguir les recomanacions higièniques i sanitàries. Un cop que s’arribi a la nova normalitat es durà a terme els dimecres, a l’aula de consum del mercat de l’Olivar, amb agenda concertada.


  Les recomanacions sanitàries contra el covid-19 a l’activitat seran, en tot moment, les recomanades per la Conselleria de Sanitat i Consum. L’ús de mascareta és obligatori durant l’activitat. No es permet berenar a l’aula del mercat.


  Els centres educatius que sol•licitin adherir-se a algun programa o projecte tindran prioritat sobre els altres a l’hora de triar les dates per a fer les activitats.


  L’ús de mascareta és obligatori durant l’activitat.


  Un cop feta la reserva, la tècnica responsable de l’activitat contactarà amb la persona responsable del grup sol•licitant per a concertar data i consensuar-hi el desenvolupament de l’activitat.


  Per a més informació i confirmació de la inscripció, podeu contactar per correu electrònic (preferentment).
   

 • Aportació de l'Ajuntament

  L'activitat està dirigida per una tècnica en salut del Ajuntament de Palma

 • Contacte

  Per a més informació i confirmació de la inscripció, podeu contactar per correu electrònic (preferentment) a: Àrea de Sanitat i Consum (Ajuntament de Palma) - Responsable: Margarita Pujadas - Correu electrònicl: margaritamaria.pujadas@palma.cat