Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2019-2020

Tema:  Nivell educatiu:  Nom activitat:
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

E.08.03 / ART / E.08 Fundació Miró Mallorca

Debonatinta

STARS
(0 valoracions)
*Permesa la reserva també a pobles*
 • Breu descripció de l'activitat

  Visita als tallers d'obra gràfica de Joan Miró, situats a la possessió mallorquina de Son Boter, en què els i les participants coneixerant, mitjançant casos pràctics, les diferents tècniques de gravat i estampació, així com el procés creatiu de l'artista.

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  Activitat adreçada al segon cicle d'educació secundària (3r i 4t ESO), FPB, batxillerat, formació professional de grau mitjà i superior, educació universitària i educació d'adults.

 • Aportació de l'Ajuntament

  La visita guiada i el taller seran realitzats per educadores professionals del Departament d’Educació i Activitats de la Fundació Miró Mallorca. Hi ha disponibles maletes pedagògiques amb material de préstec gratuït per a professors, educadors i alumnes. Es realitza assessorament i una sessió de treball prèvia adreçada als acompanyants.

 • Horari i lloc d'encontre

  L'activitat s'ofereix els dimarts en un sol torn de 10 a 12.30 h, amb un màxim de 15 alumnes.

  Lloc d'encontre i realització de l'activitat: Fundació Miró Mallorca, C/ Saridakis, 29. 07015. Palma

 • Observacions / Condicions

  - Poden assistir a l’activitat un màxim de 15 participants.

  - El grup ha d'anar sempre acompanyat, com a mínim, d’una persona responsable.

  - És imprescindible que si els i les participants tenen necessitats educatives específiques la persona responsable del grup ho comuniqui prèviament a la visita, indicant-ho a l’apartat d’observacions del formulari de reserva o contactant directament amb l’equip educatiu de la Fundació Miró Mallorca.

  - Es prega la màxima puntualitat el dia i hora de l’activitat per no afectar a altres activitats programades a la Fundació Miró Mallorca.

  - El projecte està concebut en tres fases diferents: una primera part de preparació prèvia a l'aula, una segona de visita a l'exposició i una tercera d'aprofundiment a l'aula, que el professorat podrà realitzar amb el material didàctic oferit per la Fundació Miró Mallorca.

  - Consideram important la relació amb el professorat i els educadors, per aquest motiu, teniu la possibilitat de realitzar una sessió complementària (prèvia a l’activitat reservada) amb l'equip educatiu de la Fundació Miró Mallorca per tractar aspectes concrets de la visita i/o del material complementari. Per a reservar aquesta opció heu d’escollir dins el Programa d’Activitats Educatives, el bloc temàtic “N. Formació del professorat” l’activitat “N.03 Preparam la visita a la Miró”, o bé posant-vos directament en contacte amb el Departament d’Educació i Activitats al telèfon 971 701 420.

  - Teniu a la vostra disposició una maleta pedagògica en prèstec gratuït que es lliurarà a la Fundació Miró Mallorca, prèvia petició per part del professorat. Cal tenir cura i conservar degudament el material en préstec lliurat. Igualment, es prega puntualitat a l’hora de tornar-lo.

  - Per a qualsevol consulta podeu contactar amb l'equip educatiu mitjançant el correu electrònic educacio@miromallorca.com o telefonant al 971 701 420, de 8.30 a 15 h. Responsables: Irene Gayà i Antònia Huguet.

  - Per a més informació podeu visitar el nostre web: www.miromallorca.com