Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2022-2023

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

I.02.01 / ORIENTACIÓ i SUPORT A L'ESTUDI / I.02 Centre d'Informació Palma Jove

Palmajove: informació a la carta per a joves

STARS
(0 valoracions)
 • Breu descripció de l'activitat

  Objectius:

  Apropar i donar a conèixer Palmajove, el servei d'informació juvenil de l'Ajuntament de Palma, respondre a dubtes i consultes que pugui tenir el jovent de Palma d'entre 14 i 30 anys, entorn als temes del seu interés (estudis, beques, recerca de feina, formació i cursos, oci, esports, voluntariat, etc.), i apropar els distints recursos, entitats i serveis de Palma al jovent.

  Metodologia: 

  L'activitat pot desenvolupar-se com a xerrada o dinàmica amb la participació activa dels joves. Inclourà una breu presentació del servei i els programes de Palmajove com a introducció i després l'altra part del temps que duri l'activitat serà més concreta, ajustada o especialitzada, i respondrà als interessos, demandes i/o necessitats que plantetgin els grups de joves. Cada activitat es programarà en funció de les demandes i necessitats o interessos dels jove sinteressats, que se'ns facin arribar previament.

  Alguns exemples de temes per a la segona part de l'activitat:

  • Recerca de feina. Documents: Cv i carta de presentació (models/plantilles), Recursos: Borses de treball, ETT's,... Autocandidatura: directoris d'empreses de distints sectors. Opcions de treball mentres s'està estudiant, etc.
  • Estudis, beques i/o formació complementària (cursos del SOIB i altres organismes públics, cursos específics: monitor/a i/o director/a, socorrista, idiomes, informàtica, manipulació d'aliments, ...)
  • Temps de vacances. Activitats durant vacances escolars (Nadal, pasqua i estiu) Opcions d'oci i temps lliure: cultura, música, art, esports, voluntariat, etc. Opcions de treball durant l'estiu.
  • Sessió informativa oberta: Què t'interessa saber? Es respondrà a les preguntes que ens hagin fet arribar. recollides prèviament a classe, sobre els diferents temes i d'altres que puguin sorgir durant la sessió.

  Per a sol.licitar l'activitat s'ha de contactar prèviament amb mdiaz@palmajove.cat i concretar data, hora, centre/lloc, número d'alumnes i edats. I prèviament a l'activitat s'han de fer arribar les consultes/demandes, interessos i/o necessitats dels interessats.

  Durada aproximada: mínim 40-60 minuts.

   

 • Contacte

  Contacte:  PALMAJOVE  - Centre d'Informació Juvenil de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palma.
  Responsable: Mar Diaz (Coordinadora Informació). C. Sant Pere, 6 bxs 07012 Palma. Telèfon: 971 725 501. Email: mdiaz@palmajove.cat pàgina web: www.palmajove.cat - joventut.palma.cat

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  L'activitat s'adreça a grups de 4t d'educació secundària obligatòria, batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior,  FPB i Educació d'adults

 • Horari i lloc d'encontre

  Dia, lloc i horari de l'activitat a concertar. 

  L'activitat té una durada aproximada de 40-60 minuts.

  Es pot dur a terme al centre o entitat que ho sol·liciti i/o també al nostre centre. 

   

   

 • Aportació entitat

  Treballadors/res del Centre d'Informació Jove (Palmajove).

 • Preu de l'activitat

  L'activitat és gratuïta.