Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2020-2021

Tema:  Nivell educatiu:  Nom activitat:
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

C.01.02 / SALUT, CONSUM I CIÈNCIA / C.01 Educació per a la salut

Com ens hem d'alimentar i viure de manera activa a la nostra ciutat?

STARS
(0 valoracions)
 • Breu descripció de l'activitat

  La infància i l'adolescència són els períodes òptims per dur a terme l'educació nutricional ja que és quan s'adquireixen els hàbits. Aquesta activitat educativa relaciona l'alimentació diària, la rotació alimentària setmanal equilibrada i la importància de practicar activitat física, esmentant els recursos que ofereix la nostra ciutat per mantenir-se actius, a més de recordar alguns hàbits higiènics relacionats amb l'alimentació com rentar-se les mans i les dents.


  S'explica la piràmide de l'alimentació, amb els grups d'aliments que la formen i les fonts de nutrients, així com confeccionar un menú equilibrat. Durant l'activitat es fa una volta pel mercat amb la finalitat de donar-lo a conèixer als infants

   

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  L'activitat s'adreça a 5 anys d'educació infantil, a educació primària, educació secundària, FPB, cicles formatius de grau mitja. educació especial, educació d'adults i públic en general.

 • Horari i lloc d'encontre


  L'activitat es realitza, preferentment, els dimarts de 9:30 a 11:30h al mercat del Olivar, amb agenda concertada. Enguany també es pot dur a terme al centre educatiu sempre que es puguin seguir les recomanacions higièniques i sanitàries.


  El punt trobada amb el grup és l’entrada davant de la pescateria del mercat de l’Olivar

   

 • Preu de l'activitat

  L'activitat és gratuïta i està dirigida per una tècnica en salut de l'Ajuntament.

 • Observacions / Condicions

  Els centres educatius que sol.licitin adherir-se a algun programa o projecte tendran prioritat sobre els altres a l'hora de triar les dates per fer les activitats.


  L’ús de mascareta és obligatori durant l’activitat.

  Les recomanacions sanitàries contra la COVID-19 a l'activitat seran, en tot moment, les recomanades per la Conselleria de Sanitat i Consum. No es permet berenar a l'aula del mercat. 

  Un pic feta la reserva, la tècnica responsable de l'activitat contactarà amb la persona responsable del grup sol·licitant per concertar data i consensuar el desenvolupament de l’activitat.

  Per a més informació i confirmació de la inscripció, podeu contactar per correu electrònic (preferentment)


   

 • Contacte

  Per a més informació i confirmació de la inscripció, podeu contactar per correu electrònic (preferentment) a: Àrea de Sanitat i Consum (Ajuntament de Palma) - Responsable: Margarita Pujadas - Tel:.971-225900 Ext.1155 - correu electrònicl: margaritamaria.pujadas@palma.cat