Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2022-2023

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

H.01.04 / CONVIVÈNCIA / H.01 Hàbits de convivència

Espai de sensibilització Xavi Torres
*** Activitat nova ***

STARS
(0 valoracions)
*Permesa la reserva també a pobles*
 • Breu descripció de l'activitat

  Jornada de sensibilització sobre la diversitat funcional que està integrada per dues activitats. En primer lloc es farà una visita guiada a l'Espai Xavi Torres, una exposició amb objectes rellevants de la seva carrera esportiva que permetrà visibilitzar les capacitats de les persones amb diversitat funcional, conèixer alguns dels reptes als que fan front en el seu dia a dia i transmetre valors associats a la pràctica esportiva.

  Es combinarà amb una segona activitat participativa a través de la que es podrà continuar treballant la sensibilització. Aquesta activitat complementària s'acordarà amb els centres, segons l'edat de grup. Les activitats que s'ofereixen són: Adapta't! (esport adaptat), Supera't! (reptes del dia a dia), Explica't! (vocabulari i fites importants) i "En les meves sabates" (joc de role play).

 • Contacte

  Per a més informació contactau amb: Fundació Mallorca Integra. Responsables: Chisca Socias. Telèfon: 971 764 418. Correu electrònic: espaixavitorres@fundacionmallorcaintegra.org Pàgina web: www.fundacionmallorcaintegra.org

   

   

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  Activitat adreçada a: educació primària, educació secundària obligatòria, batxillerat, FPB, cicles formatius de grau mitjà i superior, educació d'adults, educació universitària, professorat i a públic i associacions.

 • Horari i lloc d'encontre

  Seu de la fundació, situada al c/ Juan Gris nº 6. L'activitat té una durada de 3 hores i s'oferirà els dilluns, dimecres i divendres, preferentment, en horari de matí (inici entre les 9 i les 10h).

 • Preu de l'activitat

   PREU DE L'ACTIVITAT: 1 € per alumne.

 • Aportació entitat

  Una o dues persones de l'equip tècnic de la Fundació, segons el tamany del grup, guiaran i dinamitzaran l'activitat. S'espera la col•laboració dels i les referents dels grups en les activitiats que siguin necessàries.

  L'activitat té un cost d'un euro per persona assistent que s'inverità en els projectes de promoció de la pràctica esportiva que la fundació té per a persones amb diversitat funcional.

 • Observacions / Condicions

  Es podrà atendre a un grup per dia i d'un màxim de 25 persones, aproximadament. Els grups classe que superin aquesta xifra també poden participar en una mateixa jornada.

  L'alumnat ha de dur aigua i benenar, ja que hi ha planificat un temps de descans durant la jornada.