Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2023-2024

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

C.01.07 / SALUT, CONSUM I CIÈNCIA / C.01 Alimentació saludable i vida activa

Del Mar al Plat. Projecte per incentivar el consum del peix als infants
*** Activitat nova ***

STARS
(0 valoracions)
*Permesa la reserva també a pobles*
  • Breu descripció de l'activitat

    La finalitat del projecte es endinsar els nens/nenes dins el món marí adquirint els coneixements necessaris per arribar al treball final amb la jornada de sensibilització per fomentar el consum del producte de ses Illes on seran capaços de donar la seva visió i valoració personal. El projecte consta de tres etapes:


    1. Es comença l’aventura on s’explica l’esdeveniment principal. Consta d’una explicació a través d’activitats manipulatives per l’aprenentatge dels coneixements necessaris sobre el mar, peixos i la importància del producte local, amb un joc a partir del qual es transmeten els continguts d’una manera dinàmica i de fàcil comprensió.


    2. Activitats de raonament posant l’alumne en situacions per activar el pensament crític i resolució de problemes des de la contaminació marina com els mals hàbits d’alimentació i quines conseqüències porten.


    3. En aquesta etapa es tractaran els temes apresos i es focalitzarà en les conclusions que els alumnes hagin arribat. Amb l’objectiu de desenvolupar un cartell individual amb títol i propostes resolutives de l’aventura proposada al punt inicial per a representar la jornada de sensibilització.


    El taller de cuina consistirà en la preparació per part dels alumnes a casa, un plat amb els ingredients els quals seran proporcionats per les pròpies famílies per començar a potenciar el consum del producte local.

  • Contacte

    Per a més informació i confirmació de la reserva, podeu contactar amb CLÚSTER MARÍTIMO DE LES ILLES BALEARS. Responsable: Yolanda Piedra Mañes. Telèfon 657747395. Correu electrònic:  graciela_lingua@hotmail.com - Pàgina web: www.cmlillesbalears.com/

  • Nivells educatius als quals s'adreça

    L'activitat va adreçada a 5è i 6è d'educació primària. 

  • Horari i lloc d'encontre

    L'activitat es durà a terme al centre educatiu.

    L'horari és a concertar amb el centre. 

  • Observacions / Condicions

    20 alumnes per una aula escollida pel centre educatiu de 5è o 6è d'educació primària.

    Hi haurà un projecte educatiu i diploma per a cada infant participant, tauler de joc, guia didàctica per a l'aula participant. Per al centre guanyador hi haurà un premi per als alumnes de l'aula guanyadora.  

    L'activitat és gratuïta.