Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2023-2024

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

D.03.13 / EDUCACIÓ AMBIENTAL / D.03 Espais naturals i natura urbana

Els tresors de na Burguesa, el PARC NATURAL DE PONENT
*** Activitat nova ***

STARS
(0 valoracions)
*Permesa la reserva també a pobles*
 • Breu descripció de l'activitat

  EL TRESORS DE NA BURGUESA són caminades socioculturals de baixa dificultat amb les que potenciarem la iniciació al senderisme i el coneixement de l'entorn natural de la Serra de na Burguesa de Palma, el que hem denominat amb les etiquetes #PARCNATURALDEPONENT i #PNPonent. Amb elles donam a conèixer l'entorn i els valors culturals, patrimonials i etnològics que conserven aquestes muntanyes (coves, mines, fornts de calç, de guix, pedreres, camins de carro...). Amb les Caminades volem contribuir a reforçar l’oferta d’activitats formatives de qualitat, amb una incidència particular sobre la salut, la cultura, la defensa del medi ambient i del patrimoni i la formació dels infants i joves en el coneixement etnològic, un element que ens permet, en un món globalitzat i en un procés de canvi continuat, entendre la diversitat de cultures, tradicions i maneres d’entendre la vida a través de l’etnologia, que no només ens mostra les diferents formes de vida dels col·lectius sinó,especialment, les similituds i els punts en comú que trobem fins i tot en les cultures més allunyades.
   

 • Contacte

  Per a més informació de la reserva i/o inscripció, contactau amb ASSOCIACIÓ SON QUINT-PARC NATURAL DE PONENT. Responsable: Joan J. Prats Marí. Telèfon: 630494964. Correu electrònic: parcnaturaldeponent@gmail.com - Pàgina web: parcnaturaldeponent.wordpress.com/

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  L'activitat va adreçada a: educació secundària obligatòria, batxillerat, FPB, cicles formatius de grau mitjà i superior, educació d'adults, educació universitaria, professorat i públic i associacions en general.

 • Horari i lloc d'encontre

  Segons la caminada el punt de trobada pot variar. Normalment, el punt de trobada serà el Parc Municipal de Son Quint-Son Muntaner a la seva entrada pel carrer Miquel Lladó (coordenades Google Maps: 39.5851164,2.6105521) o bé el cementeri de La Vileta (coordenades Google Maps: 39.60013211,2.6027258).

  Línia 7 - Aturada Son Quint/Son Muntaner

 • Preu de l'activitat

  - ELS TRESORS DE NA BURGUESA, EL PARC NATURAL DE PONENT (activitat de dia sencer - 5 hores): 4 € per alumne/participant.

   

 • Observacions / Condicions

  El preu de l'activitat és per alumne. L'activitat s'ofereix tots els dimarts i dijous de cada setmana de 10 a 15 h, durant tot el curs escolar. No es recomana fer grups de més de 60 persones. Cada 20 alumnes és necessari l'acompanyament d'un professor. Segons necessitats, s'afegirà un segon monitor de la nostra entitat, sense incrementar el preu de l'lactivitat. Caminada de dia sencer, dinant a la muntanya.