Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2020-2021

Tema:  Nivell educatiu:  Nom activitat:
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

E.08.04 / ART / E.08 Fundació Miró Mallorca

Berenam amb Miró (en línia)
*** Activitat nova ***

STARS
(0 valoracions)
*Permesa la reserva també a pobles*
 • Breu descripció de l'activitat

  ACTIVITAT EN LÍNIA

   

  Què li demanaríeu a Joan Miró si poguéssiu fer un berenar amb ell? Us proposam fer-nos una entrevista digital en directe des de l'escola, mentre des d'una de les sales del museu us anam contestant les vostres preguntes sobre Miró, la seva vida, la seva obra o qualsevol curiositat que us interessi. Aquest projecte digital pretén ser una alternativa a les sortides presencials per a acostar el museu i Joan Miró a tots els centres educatius. 

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  L'activitat va adreçada a educació infantil, educació primària, educació especial i a públic en general.  

 • Horari i lloc d'encontre

  - L'activitat s'ofereix els dimarts en un sol torn, amb una flexibilitat horària d'inici entre les 10 i les 12 h, depenent de les necessitats del grup.

  - El projecte es realitza pel màxim de persones que conformin un grup classe.

  - Entorn virtual.

   

 • Aportació de l'Ajuntament

  La xerrada estarà conduïda per educadores professionals del Departament d'Educació i Activitats de la Fundació Miró Mallorca. Hi ha la possibilitat d'assessorament telemàtic adreçat als mestres, professorat i educadors interessats.  

 • Observacions / Condicions

  L'alumnat de P3 (3 anys) d'educació infantil només podrà realitzar l'activitat a partir del 12 de gener de 2021. 

   

  - Poden realitzar el projecte tots aquells alumnes que conformin un grup classe.

   

  - La durada serà d'entre 30 i 60 minuts i estarà determinada per nivell educatiu i els interessos del propi grup. 

   

  - És imprescindible que si els i les participants tenen necessitats educatives específiques la persona responsable del grup ho comuniqui prèviament, indicant-ho a l'apartat d'observacions del formulari de reserva o contactant directament amb l'equip educatiu de la Fundació Miró a Mallorca. 

   

  - El projecte està concebut en dues fases diferents: una primera part de preparació prèvia a l'aula que el professorat podrà realitzar amb el material didàctic ofert per la Fundació Miró Mallorca, i una segona part en què es farà una xerrada en streaming entre l'alumnat participant i l'equip educatiu del museu. Per a participar a l'activitat en grup s'ha de comprometre a dur a terme totes les fases estipulades. 

   

  - Consideram important la relació amb el professorat i les educadores. Per aquest motiu, és imprescindible realitzar una sessió complementària (prèvia a l'activitat reservada) amb l'equip educatiu de la Fundació Miró Mallorca per tractar aspectes concrets de la visita i/o del material complementari. Per a reservar aquesta opció heu d'escollir dins el Programa d'Activitats Educatives l'activitat "E.05 Encontres amb el professorat", o bé posar-vos directament en contacte amb el Departament d'Educació i Activitats.

   

  - Es lliurarà un material pedagògic digital específic perquè l'alumnat realitzi un treball previ abans de dur a terme l'entrevista en directe via streaming.

   

  - Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb l'equip educatiu mitjançant l'adreça electrònica educacio@miromallorca.com o bé telefonant al 971 701 420, de 8.30 a 15 hores.

   

  - Per a més informació podeu visitar el nostre web: www.miromallorca.com