Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2023-2024

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

E.08.03 / ART / E.08 Fundació Miró Mallorca

La Persiana (en línia)

STARS
(0 valoracions)
*Permesa la reserva també a pobles*
  • Breu descripció de l'activitat

    *ACTIVITAT EN LÍNIA

    “La Persiana” és un projecte digital que pretén donar una alternativa a les activitats presencials, generant un espai obert de diàleg d’acció artística entre el museu i els centres educatius.

    Està concebut com un recurs transversal al currículum escolar i s’estructura a partir de diverses càpsules audiovisuals en què es plantejaran diferents reptes d’accions creatives. Cadascuna de les càpsules té un plantejament singular i específic, que facilitaran la reflexió, el diàleg, l’experimentació i un canvi de mirada mitjançant propostes concretes que prioritzaran les capacitats emocionals i suggestives de l’art a partir d’una experiència on l’alumnat pugui aprendre i reflexionar sobre temes socials actuals a través de l’art contemporani des d’un punt de vista crític i lúdic.

    Inspirant-se en les pràctiques artístiques comunitàries i les narratives visuals, el projecte pretén a l’hora generar una xarxa de coneixement i aprenentatge col·lectiu entre els diferents centres educatius que hi participin a través d’un recurs digital compartit.

     

  • Contacte

    -  Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb l'equip educatiu mitjançant l'adreça electrònica educacio@miromallorca.com o telefonant al 971 701 420, de 8.30 a 15 h.

     

    - Per a més informació podeu visitar el nostre web: www.miromallorca.com

  • Nivells educatius als quals s'adreça

    Aquesta activitat s'adreça a alumnes d'ESO, batxillerat, formació professional de grau mitjà i superior, educació d'adults i educació universitària. 

  • Horari i lloc d'encontre

    - Dates obertes a concretar amb cada centre interessat. 

    - El projecte es realitza pel màxim de persones que conformin un grup classe.

    - Entorn virtual.

  • Aportació de l'Ajuntament

    El projecte està dissenyat i gestionat per educadores professionals del Departament d’Educació i Activitats de la Fundació Miró Mallorca. Hi ha la possibilitat d’assessorament telemàtic adreçat al personal docent interessat.

  • Observacions / Condicions

    - Poden realitzar el projecte tots aquells alumnes que conformin un grup classe, ja sigui per nivell educatiu, per assignatura o projecte específic. 

     

     - És imprescindible que si els i les participants tenen necessitats educatives específiques la persona responsable del grup ho comuniqui prèviament, indicant-ho a l’apartat d’observacions del formulari de reserva o contactant directament amb l’equip educatiu de la Fundació Miró Mallorca.

     

    - El projecte està integrat per un conjunt de 3 propostes autònomes que pretenen provocar situacions diverses i activar diferents processos artístics i educatius a l’aula. Al llarg del període d’execució del projecte els centres educatius adherits aniran rebent de manera escalonada totes les propostes en format digital. Els centres poden escollir el número de propostes que volen desenvolupar per curs. 

     

    - Un cop rebuda la sol·licitud per a realitzar el projecte, l'equip educatiu de la Fundació es posarà en contacte amb els docents per tal de concretar un E.08.05 Encontres amb el professorat, per a explicar el procediment de l'activitat i establir un calendari.

     

    - Per qualsevol consulta, podeu contactar amb l'equip educatiu mitjançant l'adreça electrònica educacio@miromallorca.com o telefonant al 971 701 420, de 8.30 a 15h.

     

    - Per més informació podeu visitar el nostre web: www.miromallorca.com