Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2020-2021

Tema:  Nivell educatiu:  Nom activitat:
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

E.08.03 / ART / E.08 Fundació Miró Mallorca

La Persiana (en línia)
*** Activitat nova ***

STARS
(0 valoracions)
*Permesa la reserva també a pobles*
 • Breu descripció de l'activitat

  ACTIVITAT EN LÍNIA

   

  "La Persiana" és un projecte educatiu digital que pretén donar una alternativa a les activitats presencials, generant un espai obert de diàleg d’acció artística entre el museu i els centres educatius.

  Està concebut com un recurs transversal al currículum escolar i s’estructura a partir de diverses càpsules audiovisuals en què es plantejaran diferents reptes d’accions creatives. Cadascuna de les càpsules té un plantejament singular i específic, que facilitaran la reflexió, el diàleg, l’experimentació i un canvi de mirada mitjançant propostes concretes que prioritzaran les capacitats emocionals i suggestives de l’art a partir d’una experiència on l’alumnat pugui aprendre i reflexionar sobre temes socials actuals a través de l’art contemporani des d’un punt de vista crític i actiu.

  Inspirant-se en les pràctiques artístiques comunitàries i les narratives visuals, el projecte pretén a l’hora generar una xarxa de coneixement i aprenentatge col·lectiu entre els diferents centres educatius que hi participin a través d’un recurs digital compartit.

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  Aquesta activitat s'adreça a alumnes d'ESO, batxillerat, cicles formatius i educació universitària. 

 • Horari i lloc d'encontre

  - A partir del segon trimestre. Dates obertes a concretar amb cada centre interessat.

  - El projecte es realitza pel màxim de persones que conformin un grup classe.

  - Entorn virtual.

 • Aportació de l'Ajuntament

  El projecte està dissenyat i gestionat per educadores professionals del Departament d’Educació i Activitats de la Fundació Miró Mallorca. Hi ha la possibilitat d’assessorament telemàtic adreçat al personal docent interessat.

 • Observacions / Condicions

  - Poden realitzar el projecte tots aquells alumnes que conformin un grup classe, ja sigui per nivell educatiu, per assignatura o projecte específic. 

   

   - És imprescindible que si els i les participants tenen necessitats educatives específiques la persona responsable del grup ho comuniqui prèviament, indicant-ho a l’apartat d’observacions del formulari de reserva o contactant directament amb l’equip educatiu de la Fundació Miró Mallorca.

   

  - El projecte està integrat per un conjunt de propostes autònomes que pretenen provocar situacions diverses i activar diferents processos artístics i educatius a l’aula. Al llarg del període d’execució del projecte els centres educatius adherits aniran rebent de manera escalonada totes les propostes en format digital.

   

  - Per a participar en el projecte el centre educatiu s’ha de comprometre a realitzar totes les càpsules proposades pel museu. A més, per garantir la correcta execució del projecte dins el termini establert, és imprescindible que la primera càpsula es dugui a terme abans del 31 de març de 2021.

   

  - Un cop rebuda la sol·licitud per a realitzar el projecte, l'equip educatiu de la Fundació es posarà en contacte amb els docents per tal de concretar un E.08.05 Encontres amb el professorat, per a explicar el procediment de l'activitat i establir un calendari.

   

  - Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb l'equip educatiu mitjançant l'adreça electrònica educacio@miromallorca.com o telefonant al 971 701 420, de 8.30 a 15 h.

   

  - Per a més informació podeu visitar el nostre web: www.miromallorca.com