Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2022-2023

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

H.01.03 / CONVIVÈNCIA / H.01 Hàbits de convivència

Taller de sensibilització. "En les meves sabates"

STARS
(0 valoracions)
 • Breu descripció de l'activitat

  "En les meves sabates" és un taller se sensibilització que té com a objectiu apropar a les persones del nostre entorn les diferents realitats personals i familiars que coexisteixen en la nostra comunitat perquè, d'aquesta manera, descobreixin com poden contribuir a a creació d'una societat més justa i amb majors oportunitats per a tots i totes des de l'empatia i la comprensió.

  Es tracta d'un taller altament participatiu en format de joc que convida a posar-se en el paper de diferents personatges (famílies on hi ha una persona amb diversitat funional, jovent extuteat, etc.) per conèixer com és el seu dia a dia des de situacions basades en fets reals.
   

 • Contacte

  Per a més informació contactau amb: Fundació Mallorca Integra. Responsables: Aurora Sampol i Cati Miralles. Telèfon: 971 764 418. Correu electrònic: info@fundacionmallorcaintegra.org. Pàgina web: www.fundacionmallorcaintegra.org

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  L'activitat va adreçada a cicles formatius de grau mitjà i grau superior, especialment si l'activitat professional suposarà contacte o intervenció amb col.lectius en risc d'exclusió social.

  També a educació d'adults, educació universitària, professorat, associacions de pares i mares i a associacions en general.

 • Horari i lloc d'encontre

  El taller es durà a terme a les instal•lacions del centre educatiu o entitat sol•licitant, preferentment. En cas de no disposar d'espai, es podria realitzar a les intal•lacions de la fundació (c/ Juan Gris nº 6).

  Per a un major aprofitament del talles es recomana que e grup sigui d'entre 8 i 14 persones, com a màxim. L'activitat té una durada de 90 minuts.