Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2020-2021

Tema:  Nivell educatiu:  Nom activitat:
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

C.03.01 / SALUT, CONSUM I CIÈNCIA / C.03 Drets de les persones consumidores i usuàries

Compres per Internet i xarxes socials
*** Activitat nova ***

STARS
(0 valoracions)
*Permesa la reserva també a pobles*
 • Breu descripció de l'activitat

  L’acte de consum va més enllà de l’intercanvi d’un bé o servei per diners. Els productes que consumim venen de qualsevol part del planeta i desconeixem l’impacte ambiental, econòmic i social que té la nostra manera de consumir. A més, quan compram per Internet moltes vegades desconeixem qui és el venedor i si el lloc web és segur.

  L’objectiu del taller és aprendre els criteris (preu, moda, ambientals, socials, ètics) a tenir en consideració quan compram per Internet per fer una compra segura i responsable i cóm protegir les nostres dades personals a les xarxes socials.

  A partir d’una presentació es mostrarà cóm és un lloc web segur i es farà una compra simulada on-line amb els alumnes. Posteriorment, es reflexionarà sobre l’utilització d’Internet i les xarxes socials.

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  L'activitat va adreçada a 4t d'ESO, FPB, batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior, educació d'adults, educació universitària.

 • Horari i lloc d'encontre

  El taller es desenvoluparà a les aules dels centres educatius. Té una durada d’ 1 hora. També es podrà fer l’activitat en línia. L’horari és a convenir amb el centre entre les 10 i les 14 hores de dilluns a divendres. De l’ 11 de setembre de 2020 al 20 de juny de 2021.
  Aquest curs escolar els tallers es realitzaran amb totes les recomanacions de prevenció que s'indiquen des de l'autoritat competent en matèria de salut a les Illes Balears. La seguretat dels infants i els/les joves és un tema prioritari i més ara, donada la situació sanitària de la COVID-19. Per això aquest curs prendrem un seguit de mesures i protocols que aplicarem a totes les activitats al mateix temps que seguirem aquelles normes i mesures determinades pels centres educatius. Amb aquestes vetllarem per la seguretat de l'alumnat, del professorat i també de tot l'equip de professionals que fan possible el desenvolupament de les activitats i tallers.

  ABSÈNCIA DE MALALTIA I DE SIMPTOMATOLOGIA
  En el cas d'identificar algun alumne/a, docent i/o altre membre del centre educatiu amb símptomes clars compatibles amb COVID-19 cal avisar de forma immediata a la persona responsable del taller, amb la finalitat d'ajornar l'activitat i es portarà a terme un altre data.
  GRUPS DE CONVIVÈNCIA
  Els grups poden ser de 15 infants com a màxim.
  RENTADA DE MANS
  Es realitzarà una rentada de mans a l'inici i final de cada activitat, bé amb aigua i sabó o amb solucions hidroalcohòliques que estaran disponibles als centres educatius.
  US DE MASCARETES
  L'ús de les mascaretes serà necessari per part dels/les participants, professor/a i el seu monitor o monitora. L'ús de mascaretes no serà obligatori pels infants menors de 6 anys, per recomanacions mèdiques i de diversitat funcional.
  DISTÀNCIA DE SEGURETAT
  Es mantindrà la distància de seguretat física de 2 metres entre tots els infants i personal que participi en les activitats. Les instal•lacions i els espais cal que estiguin preparats per poder garantir aquesta distància.

  NETEJA I DESINFECCIÓ
  S'assegurarà la neteja i desinfecció de tots els materials emprats durant els tallers
   

 • Preu de l'activitat

  L'activitat és gratuïta. 

 • Observacions / Condicions

   El nombre màxim d'alumnes per activitat és de 15. 

 • Contacte

  Per a més informació i confirmació de la inscripció podeu posar-vos en contacte amb: 

  Àrea delegada de Turisme, Sanitat i Consum.

  RESPONSABLE: Cristina Muñoz Muñoz

  Telèfon: 971 22 59 00  (ext. 1156) - Correu electrònic: cristina.muñoz@palma.cat