Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2020-2021

Tema:  Nivell educatiu:  Nom activitat:
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

D.02.04 / EDUCACIÓ AMBIENTAL / D.02 Residus

EMAYA: Reciclatge i tractament de residus (també EN LÍNIA)
*** Activitat nova ***

STARS
(0 valoracions)
 • Breu descripció de l'activitat

  TAMBÉ S'OFEREIX EN LÍNIA

  Per a conèixer quin és el cicle dels residus que produïm cada dia es presenten els continguts mitjançant una explicació dinàmica en què tot l'alumnat pot participar. Els recursos naturals, l'origen dels materials, el seu transport, la producció de residus i la seva tipologia, el tractament i la seva valorització són alguns dels temes que s'hi tracten per a poder aconseguir un aprenentatge integral del món dels residus. Per a assegurar l'aprenentatge de nous coneixements es proposa una dinàmica participativa dels temes tractats.

  Per a facilitar la separació i la reduccó de residus, es reparteix a tota l'aula un joc de bosses de reciclatge, una bossa reutilitzable i una guia completa del reciclatge d'EMAYA. 

   

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  L'activitat s'adreça a educació secundària obligatòria, FPB, cicles formatius de grau mitja, educació d'adults i públic en general. 

 • Horari i lloc d'encontre

  Ens desplaçam als centres escolars per a realitzar l'activitat. Únicament necessitam que l'aula on s'hagi de fer la xerrada disposi de projector o pissarra digital i altaveus. 

  Els horaris es poden adaptar a les vostres necessitats. Si necessitau l'activitat en un altre horari, indicau-ho al camp d'observacions i us el confirmarem per correu electrònic. 

  Alternativa en línia: els centres educatius que, per les circumstàncies actuals, no puguin realitzar activitats amb personal educador extern tindran a la seva disposició l'opció de fer aquesta activitat en línia. 

 • Preu de l'activitat

  L'activitat és gratuïta.

 • Observacions / Condicions

  Màxim: 35 alumnes per torn.

  Per a més informació: Contactau amb EMAYA. Responsables: Aarón Belizón i Laura Duran. Telèfon 971 774 309. Correu electrònic: comunicacio@emaya.es - Pàgina web: www.emaya.es