Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2016-2017

Tema:  Nivell educatiu:  Nom activitat:
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

I.03.02 / ORIENTACIÓ i SUPORT A L'ESTUDI / I.03 PalmaActiva

Taller "Currículum Vitae 2.0"
*** Activitat nova ***

STARS
(0 valoracions)
 • Breu descripció de l'activitat

   Conèixer PalmaActiva i els recursos que ofereix.

  El currículum és una eina indispensable a l'hora de cercar feina. És el document en què es reflecteixen les teve dades personals i la teva trajectòria professional i formativa. Et representen professionalment. 

  L'emergència d'Internet, i amb això l'auge de les xarxes socials i professionals, fa que la forma en què presentam el nostre currículum s'actualitzi constantment. L'ús d'aplicacions específiques que el fan més vistos (Express-CV, Onlinecv...) ha revolucionat no només el seu format sinó també, en ocasions, la seva estructura. Tot i ser un document tan estadaritzat, el currículum pot tenir un important component creatiu i diferenciador.

  Molt vinculat amb l'originaitat està el tema de la modernitat que la web 2.0 i tots els recursos que Internet ofereixen per al disseny d'aquest tipus de document. 

  L'objectiu de l'activitat és millorar el currículum als models més actuals i conèixer els diferents formats així com aprendre a utilitzar els recursos de la Web 2.0 per donar forma i difondre el currículum. 

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  L'activitat va adreçada a l'alumnat de cicles formatius de grau mitjà i superior. 

 • Horari i lloc d'encontre

  L'activitat es durà a terme els dimecres, en horari de 12 a 14 h., a les dependències de PalmaActiva (Seu Central) al carrer dels Coros, núm. 22 de Palma. 

 • Observacions / Condicions

  L'activitat es desenvolupa a les instal·lacions de PalmaActiva, la durada és de 2 hores aproximadament. El número de participants màxim per sessió serà aproximadament de 25 persones.

  Per a més informació:  PalmaActiva, Agència Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Palma. Responsable: Ana Cristina Brota Bara. Telèfon: 971 214680 - Fax: 971 713906. Correu electrònic: acbrota@palmaactiva.com Pàgina web: www.palmaactiva.com