Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2021-2022

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

C.03.03 / SALUT, CONSUM I CIÈNCIA / C.03 Promoció d'estils de vida saludable

Programa "Guanya salut: cuida't!"

STARS
(0 valoracions)
 • Breu descripció de l'activitat

  L’objectiu d’aquest programa d’educació i promoció de la salut és incrementar els coneixements sobre el nostre cos i la cura d’aquest, amb la finalitat de millorar el control sobre la nostra salut.

  Comprèn de 3 a 9 sessions sobre diversos temes d’interès, a concretar, prèviament, amb la persona encarregada del grup, i segons les necessitats de cadascun.
   

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  Les activitats s'adrecen a alumnat de 3r, 4t, 5è i 6è d'educació primària, d'ESO, de FPB, de cicle formatius de grau mitjà, educació especial, educació d'adults i a públic en general i associacions. 

   

 • Horari i lloc d'encontre

  Les activitats del programa es duran a terme amb agenda concertada. Enguany, i fins que s’arribi a la nova normalitat, es poden fer al centre educatiu. Si es fan al mercat de l’Olivar (aula d’usuaris), el punt de trobada és l’entrada de la pescateria.


  Seguint les recomanacions sanitàries actuals contra el covid-19 l’aula del mercat que s’empra té una ocupació màxima de persones que s’ha de respectar. Es valorarà dur a terme les activitats al centre educatiu sempre que s’hi puguin seguir les recomanacions sanitàries de la Conselleria de Sanitat i Consum.


  Si es duen a terme en el mercat de l’Olivar, el punt de trobada és l’entrada de la peixateria.

 • Preu de l'activitat

  L'activitat és gratuïta.

 • Aportació de l'Ajuntament

   Activitat dirigida per una tècnica en salut del Ajuntament

 • Observacions / Condicions

  S’ha de fer una inscripció per grup i sessió.


  L’ús de mascareta és obligatori durant l’activitat. Les recomanacions sanitàries contra el covid-19 a l’activitat seran, en tot moment, les recomanades per la Conselleria de Sanitat i Consum. No es permet berenar a l’aula del mercat.


  Seguint les recomanacions sanitàries actuals contra el covid-19 l’aula del mercat que s’empra té una ocupació màxima. Es valorarà dur a terme les activitats al centre educatiu sempre que s’hi puguin seguir les recomanacions sanitàries de la Conselleria de Sanitat i Consum.


  Un cop feta la reserva, la tècnica responsable de l’activitat contactarà amb la persona responsable del grup sol•licitant per a consensuar-hi data i el desenvolupament de l’activitat.


  Si es du a terme en el mercat de l’Olivar, el punt de trobada és l’entrada de la pescateria.


   

 • Contacte

  Per a més informació i confirmació de la inscripció, podeu contactar per correu electrònic (preferentment) a: Àrea de Sanitat i Consum (Ajuntament de Palma) - Responsable: Margarita Pujadas - Correu electrònicl: margaritamaria.pujadas@palma.cat