Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2022-2023

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

C.03.03 / SALUT, CONSUM I CIÈNCIA / C.03 Promoció d'estils de vida saludable

Programa "Guanya salut: cuida't!"

STARS
(0 valoracions)
 • Breu descripció de l'activitat

  L’objectiu d’aquest programa d’educació i promoció de la salut és incrementar els coneixements sobre el nostre cos i la cura d’aquest, amb la finalitat de millorar el control sobre la nostra salut.

  Comprèn de 3 a 9 sessions sobre diversos temes d’interès, a concretar prèviament amb la persona encarregada del grup i segons les necessitats de cadascun
   

 • Contacte

  Per a més informació i confirmació de la inscripció, podeu contactar per correu electrònic (preferentment) a: Àrea de Sanitat i Consum (Ajuntament de Palma) - Responsable: Margarita Pujadas - Correu electrònicl: margaritamaria.pujadas@palma.cat

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  Les activitats s'adrecen a alumnat de 5è i 6è d'educació primària, 1r, 2n i 3r d'ESO, de FPB, 1r de batxillerat, cicle formatius de grau mitjà, educació especial i educació d'adults.

   

 • Horari i lloc d'encontre

  Les activitats del programa es duran a terme amb agenda concertada. Enguany, i fins que s’arribi a la nova normalitat, es poden fer al centre educatiu. Si es fan al mercat de l’Olivar (aula d’usuaris) el punt de trobada és l’entrada a la peixateria del mercat.

  Els grups han de ser d'un mínim de 15 persones i un màxim de 30.S'ha de fer una reserva per grup. Un vegada feta la tècnica responsable de l'activitat contactarà amb el responsable del grup sol•licitant .

  En tot moment se seguiran les recomanacions sanitàries de la Conselleria de Sanitat i Consum contra la covid-19. A l’aula del mercat és obligatori l'ús de mascaretes i no s'hi pot berenar.
   

 • Preu de l'activitat

  L'activitat és gratuïta.

 • Observacions / Condicions

  S’ha de fer una inscripció per grup i sessió.Els grups han de ser de mínim 15 persones i màxim de 30.


  L’ús de mascareta és obligatori durant l’activitat. Les recomanacions sanitàries contra el covid-19 a l’activitat seran, en tot moment, les recomanades per la Conselleria de Sanitat i Consum. No es permet berenar a l’aula del mercat.

  Un cop feta la reserva, la tècnica responsable de l’activitat contactarà amb la persona responsable del grup sol•licitant per a consensuar-hi data i el desenvolupament de l’activitat.   

 • Aportació de l'Ajuntament

   Activitat dirigida per una tècnica en salut del Ajuntament.