Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2021-2022

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

D.03.02 / EDUCACIÓ AMBIENTAL / D.03 Espais naturals i natura urbana

GOB: Descobrim la Trapa

STARS
(0 valoracions)
 • Breu descripció de l'activitat

  Realitzarem una excursió per conèixer la Trapa i el seu entorn natural. La Trapa és una finca d’agricultura ecològica propietat del GOB situada a l'extrem occidental de la serra de Tramuntana. Amb aquesta activitat gaudirem d'un dia en un entorn natural i paisatgístic excepcional. Durant la pujada a la finca observarem la flora i la fauna del pinar i de la garriga, interpretarem el paisatge i aprendrem els comportaments respectuosos a la muntanya. Arribats a la Trapa descobrirem l'interessant història de la finca i la seva riquesa natural i patrimonial.

   

  L'accés és a peu des de Sant Elm, és una excursió difícil ja que el pendent és pronunciat i el terreny és irregular. Trigarem, en funció del grup, unes 2 hores per pujar i 1 hora i 30 minuts per baixar.
   

  És essencial que els participants portin calçat i roba adequada per una sortida a la muntanya. A més, tothom a de dur berenar, dinar, aigua per beure (1,5 litres mínim), crema solar i gorra.

   

   

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  L'activitat s'adreça a alumnes de 6è d'educació primària, d’educació secundària i de batxillerat, i només es pot realitzar amb dos grups classe.

 • Horari i lloc d'encontre

   

  L'activitat té una durada de 6 hores, aproximadament, de les 9:30h a les 15:30h.

   

  El punt de trobada és a Sant Elm, davant el restaurant "El Molí" (Av. de la Trapa), des d’on iniciarem la ruta. L’itinerari finalitza en aquest mateix punt.

   

 • Preu de l'activitat

  Activitat guiada i gratuïta.

 • Observacions / Condicions

  Una vegada feta la reserva de l'activitat i abans de la seva realització, és molt important assegurar-se que està acceptada i confirmada la reserva. No es pot donar l'activitat per confirmada si abans no s'ha parlat amb l’educadora del GOB.

 • Contacte

   

  Per a qualsevol consulta podeu contactar amb el GOB al telèfon 971 496 060 o al 674850773 o al correu electrònic: educam@gobmallorca.com demanant per Victoria Llabrés o Elisenda Oliver, pàgina web: www.gobmallorca.com.

   

  També podeu consultar amb la Regidoria d'Educació i demanar per Apol.lònia Mora tel. 971 449 406 o al correu electrònic: apolonia.mora@palma.cat