Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2020-2021

Tema:  Nivell educatiu:  Nom activitat:
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

E.08.01 / ART / E.08 Fundació Miró Mallorca

Món Miró

STARS
(0 valoracions)
*Permesa la reserva també a pobles*
 • Breu descripció de l'activitat

  Recorregut pels diferents espais que integren la Fundació Miró Mallorca: tallers de Joan Miró i sales d'exposició. A partir d'una visita dinamitzada els i les participants s'aproximaran a l'obra de Joan Miró i coneixeran el vessant més humà de l'artista.

   

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  Aquesta activitat s'adreça a educació infantil (a partir de 3 anys), educació primària, ESO, FPB, batxillerat, formació professional de grau mitjà i superior, educació especial, educació universitària, educació especial, adults, públic en general, associacions i entitats socials. 
   

 • Aportació de l'Ajuntament

  Les visites seran realitzades per educadores professionals del Departament d’Educació i Activitats de la Fundació Miró Mallorca. Hi ha disponible material pedagògic digital i la possibilitat d’assessorament i/o realització d’una sessió de treball prèvia telemàtica adreçada als acompanyants.

 • Horari i lloc d'encontre

  L'activitat s'ofereix els dimecres, els dijous i els divendres en dos torns:


  • 1r torn: de 10 a 11.30 h
  2n torn: de 12 a 13.30 h

   

  Lloc d'encontre i realització de l'activitat: Fundació Miró Mallorca (Saridakis, 29 - 07015 Palma)

 • Observacions / Condicions

  Per a grups d’Educació Infantil l'activitat durarà aproximadament una hora.
  L’alumnat de P3 (3 anys) d’Educació Infantil només podrà realitzar la visita a partir del 12 de gener de 2021
  .

   

  - A cada torn poden assistir simultàniament dos grups classe, amb un màxim de 40 alumnes, distribuïts en dos grups de 20 alumnes i un màxim de 25 assistents per grup (acompanyants inclosos). Si el grup està integrat per més de 25 persones és obligatori fer dos grups.

   

  * L’OCUPACIÓ MÀXIMA PERMESA PODRÀ VARIAR EN FUNCIÓ DE LES DIRECTRIUS QUE ES PUBLIQUIN AL BOIB EN RELACIÓ AMB EL PLA DEL GOVERN DE LES ILLES BALEARS, DE MESURES EXCEPCIONALS DE PREVENCIÓ, CONTENCIÓ I COORDINACIÓ PER A FER FRONT A LA CRISI SANITÀRIA OCASIONADA PEL COVID-19.

   

  - El grup ha d'anar sempre acompanyat, com a mínim, d’una persona responsable.

   

  - És imprescindible que si els i les participants tenen necessitats educatives específiques la persona responsable del grup ho comuniqui prèviament a la visita, indicant-ho a l’apartat d’observacions del formulari de reserva o contactant directament amb l’equip educatiu de la Fundació Miró Mallorca.

   

  - Es prega la màxima puntualitat el dia i hora de l’activitat per tal de no afectar a altres activitats programades a la Fundació Miró Mallorca.

   

  - El projecte està concebut en tres fases diferents: una primera part de preparació prèvia a l'aula, una segona de visita a l'exposició i una tercera d'aprofundiment a l'aula, que el professorat podrà realitzar amb el material didàctic ofert per la Fundació Miró Mallorca.

   

  - Consideram important la relació amb el professorat i les educadores, per aquest motiu, teniu la possibilitat de realitzar una sessió complementària (prèvia a l’activitat reservada) amb l'equip educatiu de la Fundació Miró Mallorca per tractar aspectes concrets de la visita i/o del material complementari. Per a reservar aquesta opció heu d’escollir dins el Programa d’Activitats Educatives l’activitat “E. 05 Encontres amb el professorat”, o bé posant-vos directament en contacte amb el Departament d’Educació i Activitats.

   

  - Teniu a la vostra disposició uns quaderns pedagògics digitals que podeu descarregar de manera gratuïta al web de la Fundació Miró Mallorca.


  - Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb l'equip educatiu mitjançant l’adreça electrònica educacio@miromallorca.com o telefonant al 971 701 420, de 8.30 a 15 h.

   

  - Per a més informació podeu visitar el nostre web: www.miromallorca.com

   

  PROTOCOL COVID-19: Seguint la normativa sanitària vigent per garantir l’higiene i la seguretat de totes les persones us agrairem que durant la teva visita tengueu en compte les següents mesures:

   

  • L’ús de la mascareta es recomana per a tots els assitents a partir de 3 anys.
  • Evitau tocar superfícies.
  • Rentau-vos les mans amb freqüència (trobareu gel higienitzant en diversos punts del recorregut).
  • Es recomana l’ús de les escales.
  • Les ràtios queden subjectes a possibles modificacions davant el desenvolupament de la situació sanitària.