Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2021-2022

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

E.09.03 / ART / E.09 Es Baluard

Diverteix-te amb l'art

STARS
(0 valoracions)
*Permesa la reserva també a pobles*
 • Breu descripció de l'activitat

  Les visites-taller estan pensades per aquells grups que cerquin una major implicació en l'activitat així com un aprofundiment en els temes elegits.


  L'activitat consta d'una primera part de recorregut dins les sales del Museu, en la qual els infants reflexionaran al voltant d’un tema a partir de l’art contemporani. Després d'un temps d'esbarjo i berenar passam a la segona part; es tracta d'una part pràctica a l'espai de tallers del Museu. Els infants realitzaran una activitat plàstica on es treballaran i reforçaran els continguts tractats durant el recorregut. La temàtica de les visites-taller canvia al llarg del curs en funció de la programació expositiva del Museu. Durant els contactes previs amb els i les docents s'informa de la dinàmica de l'activitat i la temàtica de la mateixa, així com de la preparació prèvia que s'ha de fer a l'aula amb l’alumnat.
   

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  L'activitat s'adreça a educació primària.

 • Horari i lloc d'encontre

  L'activitat es realitzarà els dimecres i dijous de 10 a 13 hores. Màxim grup/classe 30 alumnes.


  Lloc d'encontre: Al pati interior d’Es Baluard Museu d'Art Contemporani de Palma. Plaça Porta Santa Catalina, 10. 07012 Palma. No hi ha barreres arquitectòniques, tothom hi pot accedir.
   

 • Preu de l'activitat

  L'activitat és gratuïta.

 • Aportació de l'Ajuntament

  Educador - guia de la visita (2 educadors per a cada grup-classe)
   

 • Observacions / Condicions

  Màxim 30 alumnes per torn.

  L'activitat té una durada de tres hores. És important la puntualitat així com respectar la temporalització de l'activitat. Durant la visita es preveu un temps d'esbarjo i berenar als patis del propi museu. Les tres hores són necessàries per poder realitzar l'activitat tal i com s'ha concebut.


  Per dur a terme la visita-taller adequadament, potenciant l'aprenentatge de tot l’alumnat, l'equip educatiu del Museu contactarà amb el professorat abans de l'activitat. És important que es produeixi aquest intercanvi d'impressions entre els i les docents i les educadores del Museu per a la bona marxa de l'activitat i l'assoliment dels objectius fixats. Durant aquest contacte previ, l'equip educatiu del Museu informarà de la dinàmica de l'activitat, la temàtica i la preparació prèvia que s'ha de fer a l'aula.
   

 • Contacte

   Per a qualsevol consulta contactau amb Es Baluard Museu d’Art Contemporani de Palma i l'àrea d'educació, al tel. 971 908 209 demanant per n'Eva Cifre. Correu electrònic: eva.cifre@esbaluard.org Fax: 971 908 203. Si voleu més informació del Museu, pitjau al següent link: www.esbaluard.org