Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2022-2023

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

C.03.18 / SALUT, CONSUM I CIÈNCIA / C.03 Promoció d'estils de vida saludable

Espai esportiu Xavi Torres
*** Activitat nova ***

STARS
(0 valoracions)
*Permesa la reserva també a pobles*
 • Breu descripció de l'activitat

  L'objectiu d'aquest programa és apropar la pràctica d'esport recreatiu i no competitiu a persones amb diversitat funcional per tal de promoure la realització d'activitat física i l'adherència a un estil de vida actiu i saludable.

  L'activitat principal del programa es basa en sessions esportives (entre 8 i 15, segons s'acordi amb els referents) que permetin introduir i practicar diferents modalitats esportives adaptades a les característiques de les persones participants. Això es combinarà amb la transmissió de valors com la superació, l'esforç, el treball en equip, la companyonia, etc. a través de la visita a l'Espai Xavi Torres, una exposició amb objectes de la seva trajectòria esportiva, i de la introducció d'altres esportistes amb diversitat funcional per ampliar els seus referents i visibilitzar les capacitats que cada persona té.

 • Contacte

  Per a més informació contactau amb: Fundació Mallorca Integra. Responsables: Chisca Socias. Telèfon: 971 764 418. Correu electrònic: espaixavitorres@fundacionmallorcaintegra.org . Pàgina web: www.fundacionmallorcaintegra.org

   

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  Activitat adreçada a educació especial i a públic i associacions. 

 • Horari i lloc d'encontre

  Seu de la fundació, situada al c/ Juan Gris nº 6 (Palma), on es realitzarà la visita a l'Espai Xavi Torres (exposició).

  Les activitats esportives es realitzaran a diferents punts del barri de Son Cotoner (espais públics i/o instal•lacions esportives municipals).

  L'activitat s'oferirà els dimarts i dijous en horari de matí, preferentment.

 • Aportació entitat

  Una o dues persones de l'equip tècnic de la fundació, segons el tamany del grup, guiaran i realitzaran l'activitat. S'espera la col•laboració de la persona o persones referents del grup, si és necessari.

 • Observacions / Condicions

  Es podrà realitzar un torn per dia, donat que s'estima una durada de l'activitat de 2 hores i mitja a 3 hores. Podran participar en el mateix torn dos grups, si són reduïts.

  L'activitat està dirigida a centres d'educació especial i altres entitats i serveis que atenguin de manera regular a persones amb diversitat funcional. Les persones assistents han de dur aigua i berenar, ja que hi ha planificat un temps de descans durant la sessió.