Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2022-2023

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

D.06.04 / EDUCACIÓ AMBIENTAL / D.06 Consciència global, energia i canvi climàtic

EMAYA: L'efecte del canvi
*** Activitat nova ***

STARS
(0 valoracions)
 • Breu descripció de l'activitat

  Inici de la sessió amb la presentació d’EMAYA i el seu compromís amb la sostenibilitat.


  Un cop entesos els conceptes de sostenibilitat i canvi climàtic s’explica amb l’ajuda d’una presentació PowerPoint com una gestió dels recursos basada en les erres de l’ecologia permet seguir el camí cap a la transició ecològica i ens acosta a l’assoliment dels ODS. Es dóna informació sobre totes les línies estratègiques seguides per EMAYA: aigua, residus, energia, mobilitat i biodiversitat. Aquests continguts són adaptats a les diferents etapes educatives.

  Es tracta de forma principal les mesures de reducció del consum d’aigua, la reducció, reutilització i reciclatge dels residus, les energies renovables (explicant de forma més exhaustiva el biogàs i el gas GNC a cursos superiors), la importància del transport sostenible, la importància d’àrees verdes a les ciutats i la biodiversitat als ecosistemes.
  Durant aquesta activitat els alumnes construeixen tres models per simular l’efecte hivernacle i els interpreten contestant unes preguntes plantejades d’acord amb el nivell de l’alumnat.

 • Contacte

  Per a més informació, telefonau a EMAYA al telèfon 971 774 309. Responsables: Laura Duran i Aina Sánchez. Correu electrònic: comunicacio@emaya.es Pàgina web: www.emaya.es

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  L'activitat va adreçada a 4t, 5è i 6è d'educació primària, educació secundària obligatòria, batxillerat, cicles formatius de grau mitja i superior, FPB i públic en general.  

 • Horari i lloc d'encontre

   A les aules dels centres escolars o espais que ens puguin oferir les associacions. Segons l’horari acordat prèviament, seguint el calendari i horari escolar en el cas dels centres escolar.

 • Observacions / Condicions

  30 alumnes