Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2023-2024

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

D.02.05 / EDUCACIÓ AMBIENTAL / D.02 Residus i Reciclatge

EMAYA: El preu cívic (Educació primària)

STARS
(0 valoracions)
 • Breu descripció de l'activitat

  Iniciam l'activitat amb una presentació de l’empresa municipal de recollida de residus i neteja viaria, EMAYA i unes breus preguntes per a conèixer la percepció de l'alumnat sobre l’estat del seu barri.


  Un cop entès que la col•laboració ciutadana és vital per al manteniment del nostre entorn, es promou un canvi de conducta a través d’una presentació, un joc i una inspecció del barri.


  El civisme, tema principal d’aquesta activitat, inclou l’abandonament de residus pels carrers, el malestar veïnal que suposen els excrements d’animals, l’abandonament de voluminosos de forma incorrecta a la via pública i el vandalisme contra el mobiliari urbà, les pintades o els grafits, amb el cost econòmic de la seva reparació, el reemplaçament i la neteja.

  Fent referència a aquest darrer punt es juga al ‘Preu Just’ que ens permet conèixer el cost del mobiliari urbà que pateix actes vandàlics (bancs, senyals, parades d’autobusos...). Un cop fora del centre, s’inspeccionen els carrers pròxims, classificant i quantificant el nombre de conductes incíviques detectades i el cost total que aquestes comporten a la ciutat de Palma.

 • Contacte

  Per a més informació, telefonau aEMAYA, al telèfon 971 774 309. Responsables: Laura Duran. Correu electrònic: comunicacio@emaya.es Pàgina web: www.emaya.es

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  L'activitat s'adreça a 3r, 4t, 5è i 6è d'educació primària.  

 • Horari i lloc d'encontre

  Ens desplaçam als centres educatius per a realitzar l'activitat. Unicament necessitam que l'aula on s'hagi de fer l'activitat disposi de projector o pissarra digital.

  L'activitat inclou sortir del centre, als carrers pròxims.

 • Observacions / Condicions

  El màxim de participants és de 30 alumnes.