Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2023-2024

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

E.08.04 / ART / E.08 Fundació Miró Mallorca

Berenam amb Miró (en línia)

STARS
(0 valoracions)
*Permesa la reserva també a pobles*
  • Breu descripció de l'activitat

    *ACTIVITAT EN LÍNIA

     

    Què li demanaríeu a Joan Miró si poguéssiu fer un berenar amb ell? Us proposam fer-nos una entrevista digital en directe des de l'escola, mentre des d'un dels espais del museu us anam contestant les vostres preguntes sobre Miró, la seva vida, la seva obra o qualsevol curiositat que us interessi. Aquest projecte digital pretén ser una alternativa a les sortides presencials per a acostar el museu i Joan Miró a tots els centres educatius. 

  • Contacte

    Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb l'equip educatiu mitjançant l'adreça electrònica educacio@miromallorca.com o bé telefonant al 971 701 420, de 8.30 a 15 hores.

     

    Per a més informació podeu visitar el nostre web: www.miromallorca.com

  • Nivells educatius als quals s'adreça

    L'activitat va adreçada a educació infantil, educació primària, educació especial, associacions i entitats socials.

  • Horari i lloc d'encontre

    - L'activitat s'ofereix els dimarts en un sol torn, amb una flexibilitat horària d'inici entre les 10 i les 12 h, depenent de les necessitats del grup.

    - El projecte es realitza pel màxim de persones que conformin un grup classe.

    - Entorn virtual.

     

  • Aportació de l'Ajuntament

    La xerrada estarà conduïda per educadores professionals del Departament d'Educació i Activitats de la Fundació Miró Mallorca. Hi ha la possibilitat d'assessorament telemàtic adreçat als mestres, professorat i educadors interessats.  

  • Observacions / Condicions

    L’alumnat de 4t d’educació infantil (3 anys) només podrà realitzar l’activitat a partir de l’8 de gener de 2024.

    - Poden realitzar el projecte tots aquells alumnes que conformin un grup classe.

    - La durada serà d'entre 30 i 60 minuts i estarà determinada pel nivell educatiu i els interessos del propi grup.

    - És imprescindible que si els i les participants tenen necessitats educatives específiques la persona responsable del grup ho comuniqui prèviament, indicant-ho a l’apartat d’observacions del formulari de reserva o contactant directament amb l’equip educatiu de la Fundació Miró Mallorca.

    - El projecte està concebut en dues fases diferents: una primera part de preparació prèvia a l'aula, que el professorat podrà realitzar amb el material didàctic ofert per la Fundació Miró Mallorca, i una segona part en què es farà una xerrada en streaming entre l’alumnat participant i l’equip educatiu del museu. Per a participar a l’activitat el grup s’ha de comprometre a dur a terme totes les fases estipulades.

    - Consideram important la relació amb el professorat i les educadores. Per aquest motiu, és imprescindible realitzar una sessió complementària (prèvia a l’activitat reservada) amb l'equip educatiu de la Fundació Miró Mallorca per a tractar aspectes concrets de la visita i/o del material complementari. Per a reservar aquesta opció heu d’escollir dins el Programa d’activitats educatives l’activitat “E.05 Encontres amb el professorat”, o bé posar-vos directament en contacte amb el Departament d’Educació i Activitats al telèfon 971 701 420 o educacio@miromallorca.com

    - Es lliurarà un material pedagògic digital específic perquè l’alumnat realitzi un treball previ abans de dur a terme l’entrevista en directe via streaming.

    - Per qualsevol consulta, podeu contactar amb l'equip educati mitjançant l'adreça electrònica educacio@miromallorca.com o telefonant al 971 701 420 de 8.30 a 15h.

    - Per més informació podeu visitar el nostre web: www.miromallorca.com