Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2023-2024

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

E.08.02 / ART / E.08 Fundació Miró Mallorca

(In)Visibilitats

STARS
(0 valoracions)
*Permesa la reserva també a pobles*
 • Breu descripció de l'activitat

  Què no veim de les obres de Joan Miró? Què no veuen els altres de nosaltres?
  Recorregut per l’exposició del museu des d’una perspectiva pràctica i participativa, a través de l’acció i el joc verbal i corporal al voltant les invisibilitats i visibilitats artístiques, personals i socials.

   

 • Contacte

  Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb l'equip educatiu mitjançant l’adreça electrònica educacio@miromallorca.com o telefonant al 971 701 420, de 8.30 a 15 h.

   

  Per a més informació podeu visitar el nostre web: www.miromallorca.com

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  Aquesta activitat s'adreça a batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior, educació especial, educació d'adults, educació universitària, públic en general, associacions i entitats socials.

 • Aportació de l'Ajuntament

  L’activitat serà conduïda per educadores professionals del Departament d’Educació i Activitats de la Fundació Miró Mallorca. Hi ha disponible una maleta pedagògica en préstec gratuït i la possibilitat d’assessorament i/o realització d’una sessió de treball prèvia telemàtica adreçada als acompanyants.

 • Horari i lloc d'encontre

  L’activitat s’ofereix els dimecres, els dijous i els divendres en dos torns:

  • 1r torn: de 10 a 11.30 h
  • 2n torn: de 12 a 13.30 h

  Lloc d’encontre i realitzacio de l’activitat: Fundació Miró Mallorca (C/ Saridakis, 29. 07015, Palma)

 • Observacions / Condicions

  - Poden assistir simultàniament fins a un màxim de 15 persones per grup més els acompanyants.

  - El grup ha d'anar sempre acompanyat, com a mínim, d’una persona responsable.

  - És imprescindible que si els i les participants tenen necessitats educatives específiques la persona responsable del grup ho comuniqui prèviament a l’activitat, indicant-ho a l’apartat d’observacions del formulari de reserva o contactant directament amb l’equip educatiu de la Fundació Miró Mallorca.

  - Es prega la màxima puntualitat el dia i hora de l’activitat per no afectar a altres activitats programades a la Fundació Miró Mallorca.

  - Consideram important la relació amb el professorat i les educadores, per aquest motiu, teniu la possibilitat de realitzar una sessió complementària (prèvia a l’activitat reservada) amb l'equip educatiu de la Fundació Miró Mallorca per tractar aspectes concrets de la visita i/o del material complementari. Per a reservar aquesta opció heu d’escollir dins el Programa d’Activitats Educatives l’activitat “E.05 Encontres amb el professorat”, o bé posant-vos directament en contacte amb el Departament d’Educació i Activitats.

  - Teniu a la vostra disposició una maleta pedagògica en prèstec gratuït que es lliurarà a la Fundació Miró Mallorca, prèvia petició per part del professorat. Cal tenir cura i conservar degudament el material en préstec lliurat. Igualment, es prega puntualitat a l’hora de tornar-lo.

   - Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb l'equip educatiu mitjançant el correu electrònic educacio@miromallorca.com o telefonant al 971 701 420 de 8.30 a 15h.

  - Per més informació podeu visitar el nostre web: www.miromallorca.com