Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2023-2024

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

C.05.01 / SALUT, CONSUM I CIÈNCIA / C.05 Consum responsable i drets de les persones consumidores

Consum responsable a les aules

STARS
(0 valoracions)
 • Breu descripció de l'activitat


  Els productes que consumim venen de qualsevol part del planeta i desconeixem l’ impacte ambiental, econòmic i social que té la nostra manera de consumir.

  El consum responsable implica fer un consum conscient i crític per part de la persona consumidora, que a més de conèixer els seus drets, es guia per criteris socials i mediambientals.

  L’ objectiu de l’activitat és potenciar els valors ètics, ecològics i socials del consum i tenir una visió crítica sobre el que necessitam, l’impacte ambiental que té el que compram i les condicions laborals de les persones que fabriquen els productes que consumim.

  A partir d’una presentació i un posterior qüestionari es reflexiona sobre el concepte de consum responsable, sostenible i l’economia circular. A més, es fa una aproximació als productes de comerç just i les noves alternatives de consum.

   

 • Contacte

  Per a més informació adreçau-vos a Servei de Consum. Responsable: Cristina Muñoz Muñoz. Tel:. 971 22 59 00 ext. 1156. Correu electrònic: cristina.munoz@palma.cat
   

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  L'activitat va adreçada a l'alumnat de 4t ESO, batxillerat, FPB, CFPGM, CFPGS, educació d'adults, educació universitària i públic i associacions en general.  

 • Horari i lloc d'encontre

  L’activitat es durà a terme al centre educatiu i té una durada d’una hora. L’horari és a convenir amb el centre entre les 9:00 i les 14:00 hores de dilluns a divendres. Del 15 de setembre de 2023 al 22 de juny de 2024.

 • Observacions / Condicions

  El nombre mínim d’alumnes és 6 i el nombre màxim és de 30 per activitat.