Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2023-2024

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

I.02.02 / ORIENTACIÓ i SUPORT A L'ESTUDI / I.02 Centre d'Informació Palma Jove

Dubtes sexuals? Sexconsulta respon
*** Activitat nova ***

STARS
(0 valoracions)
 • Breu descripció de l'activitat

  Aquesta activitat té com a objectius:

  • Resoldre dubtes de sexualitat del jovent de Palma d'entre 14 i 35 anys mitjançant el format d'assessoria grupal.
  • Promoure hàbits i conductes saludables i responsables per poder viure de forma placentera i positiva la sexualitat, l'afectivitat i les relacions de parella, allunyant les creences disfuncionals i mites que, encara avui en dia, giren entorn d'aquestes qüestions. Per això es treballen temes com: el coneixement del propi cos, la prevenció dels embarassos i transmissió d'ITS, foment de les relacions igualitàries i amors sans...
  • Conèixer els serveis que ofereix Sexconsulta (Programa de Salut Afectiva i Sexual de Palmajoves de l'Ajuntament de Palma) amb la finalitat que el jovent pugui emprar-los quan li sigui necessari de manera individual. 

  Respecte a la metodologia. és important destacar que no es tracta d'una xerrada ni un taller estandaritzat, si no que cada activitat es programarà en funció de les demandes i necessitats que el grup plantegi. Per aquest motiu, caldrà que abans de realitzar l'activitat, la persona responsable del grup sol·licitant faci un treball previ de recollida de preguntes i dubtes entre el seu alumnat o persones participants i els enviï al correu electrònic sexconsulta@palmajove.cat com a mínim amb una setmana d'antel·lació a la data en què es durà a terme la sessió d'assessoria grupal. 

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  L'activitat va adreçada a l'alumnat de 3r i 4t d'ESO, batxillerat, FPB, cicles formatius de grau mitjà i superior, educació universitària i a públic en general. 

 • Horari i lloc d'encontre

  L'activitat es durà a terme al centre o entitat que ho sol·liciti. 

  L'activitat té entre 1 h i 1,30 h de durada i es pot dur a terme de dilluns a divendres de 9 a 14 h i els dilluns horabaixa de 16,30 a 19 h.

   

 • Aportació de l'Ajuntament

  Tècnica de salut de Palmajove

 • Observacions / Condicions

  Entre 15 i 20  participants com a màxim. 

   

 • Contacte

  Per a més informació: Sexconsulta-Palmajove. Responsable: Camila Galindo (Psicòloga-sexòloga). Telèfon: 971 725.501 i 696 483 325. Correu electrònic: sexconsulta@palmajove.cat - Pàgina web: www.sexconsulta.cat