Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2023-2024

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

D.02.04 / EDUCACIÓ AMBIENTAL / D.02 Residus i Reciclatge

EMAYA: En Joanet Recicles i en Joanet de l'Aigua
*** Activitat nova ***

STARS
(0 valoracions)
 • Breu descripció de l'activitat

  Aquesta nova activitat tindrà dos personatges: en Joanet Recicles i en Joanet de l'Aigua. Amb l'ajuda de la seva guitarra i les seves pròpies cançons, els dos personatges divertiran i educaran nins i nines en el respecte al medi ambient.

  En Joanet Recicles animarà els alumnes a entrendre per què hem de cuidar el medi ambient. Els parlarà de reduir, reutilitzar, reciclar, dels colors dels contenidors i els residus que hi hem de tirar, etc.

  En Joanet de l'Aigua, fent cantar i ballar els infants, divulgarà un missatge sobre la necessitat d'estalviar aigua i proposarà bones pràctiques fàcils d'entendre i d'aplicar. A més, explicarà la importància de no aboca residus al vàter, especialmet tovalloletes, i el greu problema de l'abocament de plàstics i altres residus a la mar.

  Al final de cada activitat es donarà un CD per a cada aula amb les cançons d'en Joanet, un joc de petits contenidors i un quadern d'activitats per a cada alumne.

   

   

 • Contacte

   Per a més informació contactau amb EMAYA. Responsable Laura Duran. Telèfon 971 774 309. Correu electrònic: comunicacio@emaya.es - Pàgina web: www.emaya.es

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  L'activitat s'adreça a educació infantil i 1r i 2n d'educació primària.

 • Horari i lloc d'encontre

  Ens desplaçam als centres escolars per a realitzar l'activitat. Únicament necessitam disposar d'un espai suficientment ampli per poder desenvolupar l'activitat amb comoditat.

  L'activitat no ha de començar necessàriament a les 9:00. Els horaris es poden adaptar a les vostres necessitats. Si necessitau l'activitat en un altre horari, indicau-ho al camp d'observacions i us el confirmarem per correu electrònic.

   

 • Preu de l'activitat

  L'activitat és gratuïta.

 • Observacions / Condicions

  Màxim: 50 alumnes per sessió. Es poden fer dues sessions el mateix dia en un centre. Indicau-ho, per favor, al camp d'observacions.

  Un cop rebuda la reserva, ens posarem en contacte amb els centres per tal de concretar horari, espai i organització.